A két szexi szívtipró együtt!

Justin Timberlake bedőlt Guynak!

Justin Timberlake nem csak Jessicának adta szavát, hogy mennyire szereti, hanem a népszerű brit rendezőnek is. Guy igazi nagy durranásra készül, amiben az énekes kapja majd az egyik főszerepet.

Justin nagyon sokszor megállta már a helyét különböző helyzetekben! képgaléria

2009.07.03 19:30rtlbulvar.hu

Hétfő este együtt sörözött Londonban Guy Ritchie és Justin Timberlake.

Az énekes nem véletlenül vendégeskedett Madonna exének ’The Punchbowl’ nevű pubjában, itt beszélték meg ugyanis, hogy Timberlake lesz az egyik főszereplő Guy új remake-jében.

A rendező ugyanis a ’Guys And Dolls’ című darabot akarja újraértelmezni és úgy érzi, hogy ebben Justin tökéletesen el tudná játszani az egyik szerepet. A mozi, amin a két szívtipró ügyködik, nem más, mint egy musical, melynek eredeti címe Guys and Dolls , ami igazán Justin stílusához illik.

A film egy 1978-ban bemutatott Vadlibák című akció, amelyet Andrew V. McLaglen rendezett.

„Justin rendkívül ideális választás lenne a Guys And Dolls-ba. Tud játszani, táncolni és énekelni” – írta az ügy kapcsán a The Sun. Timberlake legutóbb 2006-ban csillogtatta meg színészi képességeit az Alpha Dog című filmben.

Justin és Ritchie egyébként Madonnán keresztül ismerték meg egymást néhány éve. Sőt: egy időben azt rebesgették, hogy az énekesnőnek viszonya is volt a fiatalemberrel, szóval elég érdekes lesz ez a közös munka...

Justinnak egyébként nem ez lesz az első szereplése, korábban is feltűnt már hosszabb-rövidebb időre a mozivásznon.

Justin dögös csajjal nyomja?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.