Justin Timberlake Leonának vall szerelmet!

Örökké szeretni foglak - suttogta Jessica Biel szerelme, csak épp másik nőnek!

Örökké szeretni foglak - suttogta Jessica Biel szívszerelme Leona Lewis fülébe. Nem kétséges, hogy 2009-ben is várnak ránk nagy meglepetések.

2009.01.14 11:40rtlbulvar.hu

Az első nemrég nyilvánosságra is került, és ha igazak a hírek, akkor az év egyik legnagyobb slágerét Justin Timberlake és Leona Lewis neve fémjelzi majd.

Justin jó barátja lett Leonának!

A két dalospacsirta régóta nagy rajongója egymásnak. Persze nem kell mindjárt rosszra gondolni, hiszen saját bevallásuk szerint csak zeneileg vannak egy hullámhosszon. 

Leona és Justin úgy érezte, hogy idén egy közös duettel is meg kell koronázniuk a barátságukat, de biztosra akarnak menni, ezért az egyik leghíresebb örökzöldet porolják le.
 
A dal nem más, mint Whitney Houston slágere, az I Will Always Love You (Örökké szeretni foglak), így nem csoda, ha Justin kedvese, Jessica Biel a szokottnál is féltékenyebb kedvében van mostanában. 

A duettet néhány hónapon belül feléneklik az érintettek, de nem könnyű időpontot egyeztetniük, hiszen mindketten rendkívül elfoglaltak. 

A rajongók azonban egyre türelmetlenebbek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.