Az énekesnő két különböző énje!

Merész képek- Justin Timberlake Beyoncé háttértáncosa lett- tűsarkúban!

A Destiny's Child, nagysikerű filmek, a Crazy In Love-val fémjelzett Dangerously In Love című első szólóalbum, valamint a 2006-os listavezető B'Day után Beyoncé Knowles újabb albumot készített.

Justin Timberlake tűsarkúban és női ruhában pózolt Beyoncé új videójában! képgaléria

2008.11.19 15:15ma.hu
Új lemeze elgondolkodtat...

A hazánkban is többszörös aranylemezes előadónak ez már a harmadik stúdióalbuma, szupersztárok egész hadának közreműködésével. Az új album két lemezből áll, mely Beyoncé két teljesen különböző énjét hivatott bemutatni. 

Az I am... című lemez a valódi, smink alatt rejtőző, érzékeny, természetes nőt, míg a Sasha Fierce korong a színpadon szereplő, bulizós, érzéki, agresszívabb, szókimondóbb alteregóját hozza felszínre. 

Az énekesnő szerint ez eddigi pályafutásának legszemélyesebb albuma. 

- „Az album az énemnek olyan részét fedi majd fel, amit csak azok láttak eddig, akik jól ismernek engem." – nyilatkozta az énekesnő. 

Az új album hasonló fantasztikus eredményekre számíthat, mint az előző, 2006-os B’Day című születésnapi album, mely Grammy-díjat nyert, és első helyen debütált a világ számos albumlistáján. 

Az album első kislemezdala, az If I Were A Boy már óriási sláger több országban.

Justin Timberlake Beyoncé klipjében!

A lemezkészítés mellett Beyoncé egy komoly felkérésnek tett eleget, ezúttal a legendás r&b énekesnő, Etta James bőrébe bújik a decemberben először Amerikában bemutatásra kerülő Cadillac Records című filmben. 

A film a fekete zene 50-es évekbeli felemelkedéséről szól. 

- „Etta James egy igazi királynő volt, akinek az élete tele volt megpróbáltatásokkal, nehézségekkel és kihívásokkal. Kitartást és magabiztosságot kaptam ettől a szereptől, végre ki tudtam lépni a saját komfort zónámból.” – nyilatkozta az énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.