Az énekesnő túl izgatott lett Obama miatt

Képek - Beyoncé sírt és tombolt!

Valósággal tombolt Beyoncé Knowles, miután kihirdették, hogy Barack Obama nyerte meg az amerikai választásokat.

Vadító képek Beyoncéről - Kaméleonként változik... képgaléria

2008.11.09 10:32ma.hu

Még japán koncertjét is lemondta a csinos énekesnő, csak hogy otthonról követhesse az amerikai elnökválasztást!

Beyoncé és a férje, Jay-Z

Beyoncé Knowles és férje, Jay-Z a feketbőrű elnökjelöltet támogatta, a sztár már-már rajong érte. Így aztán nem csoda, hogy örömkönnyekben tört ki, amikor megtudta, hogy Barack Obama a győztes.

Beyoncé nem habozott kijelenteni, hogy amiben csak tudja, támogatni fogja az új amerikai elnököt.

A sztár saját bevallása szerint korábban sosem volt ennyire "hazafi," ám a mostani választások idején rettenetesen szorított Obamáért. Véleménye szerint az elnök méltó példát mutat az afro-amerikai embereknek.

Az énekesnő korábban sosem foglalkozott igazán a politikával, ám elmondta: Obama győzelme arra ösztönzi, hogy optimistábban szemlélje a jövőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.