Felfedte az énekesnő titkát!

Képek! Beyoncé parókát hord?

Egy közeli barát felfedte az énekesnő mindig tökéletes megjelenésének titkát. Beyoncé Knowles mindig csodaszép, ápolt és szexi.

Hogy csinálja? Az énekesnő haja mindig tökéletes és ragyogó! képgaléria

2008.10.01 10:30rtlbulvar.hu
Mesés haja csak egy illúzió?

Kávébarna bőre, vérvörös ajka, homokóraszerű alakja és mesés hajzuhataga már-már a védjegyévé váltak. Frizurája mindig változatos: egyszer sima, aztán göndör, máskor csak hullámos, de minden alkalommal tökéletes. 

Nők ezrei álmodnak olyan dús és fényes sörényről, mint amilyennel a szépséges énekesnő rendelkezik. A legújabb pletykák szerint azonban Beyoncé haja is csak egy újabb hollywoodi illúzió, amit az álomgyár és a profi sztárcsinálók álmodtak meg és kiviteleztek. A meseszép énekesnő barátnője nem bírta magában tartani a titkot, ezért a minap világgá kürtölte, hogy a sztár parókát hord, nem is akármilyet.
 
- Egymillió dollár értékű parókakollekciója van. A legtöbb igazi hajból készül, és van olyan darab is, ami 10 ezer dollárba került - mesélte a jóbarát.

Az információ birtokában most bizonyára nagyon sok nő sóhajt fel kárörvendő mosollyal, nyugtázva hogy még Beyoncé Knowles sem tökéletes. - írta a celebrity-mania.

De hogy a barátnőnek megérte-e ez a kis pletyka, abban nem vagyunk biztosak. Ezek után ugyanis kötve hisszük, hogy Beyoncé szóba áll vele a jövőben.

Korábbi cikkünkben már olvasható volt,  hogy Beyonce az Elle magazinban úgy tűnt fel a Feria hajfesték reklámarcaként, mint egy lány aki olyan, mint Beyoncé: fehérbőrű kiadásban! A The New York Post egyenesen sokkolónak nevezte a feketebőrű énekesnő fehérségét, míg tegnap Nagy-Britannia feketék által leginkább olvasott magazinja, a The Voice gusztustalannak titulálta a hirdetést.

A szerkesztő, Steve Pope azt nyilatkozta a magazinnak: Való igaz, az a szemlélet a modellvilágban, hogy kevésbé népszerűek a sötétbőrű modellek. Először a bőre, most pedig haja? Semmi sem stimmel az énekesnővel?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.