Az énekesnőt sokan fel sem ismerték...

Képek - Botrány: Beyoncét kifehérítették a reklámban?

Megvádolták az egyik legnagyobb kozmetikai vállalatot, a L'Oreal-t - Egyik új termékük reklámján ugyanis Beyoncé Knowles-ből fehérbőrű nőt csináltak.

Vadító képek Beyoncéről - Kaméleonként változik... képgaléria

2008.08.08 10:36ma.hu
A botrányt kavaró kép - Fotó: The Sun

Beyonce Knowles az Elle magazinban tűnik fel a Feria hajfesték reklámarcaként - Pontosabban, egy lány látható a hirdetésen, aki határozottan olyan, mint Beyoncé: fehérbőrű kiadásban!

A sikeres énekesnő sokkal inkább hasonlít egy világosbőrű hasonmásra, mint saját magára! A furcsaság persze sokaknak feltűnt, így a napokban meg is vádolták a L'Oreal kozmetikai céget: miért "fehérítették ki" Beyoncét?

Knowles arcán - aki legújabban a Crazy In Love című slágerrel hódít -, a reklámban bizarr fény játszik, haja pedig vörösesszőke! A dolog szabályos botrányt kavart Amerikában.

A The New York Post egyenesen sokkolónak nevezte a feketebőrű énekesnő fehérségét, míg tegnap Nagy-Britannia feketék által leginkább olvasott magazinja, a The Voice gusztustalannak titulálta a hirdetést.

Valójában így néz ki Beyoncé...- Fotó: The Sun

A szerkesztő, Steve Pope azt nyilatkozta a magazinnak: Való igaz, az a szemlélet a modellvilágban, hogy kevésbé népszerűek a sötétbőrű modellek.

"Azok, akik a magazinokban megjelennek, igencsak fehérbőrűek vagy legalábbis ázsiaiak. Úgy tűnik, Beyoncé lett most az áldozata ennek az "elvárásnak"... - tette hozzá.

A L'Oreal ugyanakkor tegnap késő este tagadta és nevetségesnek nevezte a vádakat.

"Kategorikusan elutasítjuk, hogy a L'Oreal Paris megmásította volna Miss Knowles vonásait, jellegzetességét a Feria-reklámban!"


A 38 esztendős, immár férjezett Beyoncé szóvivője ugyancsak egyetértett a kozmetikai cég álláspontjával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.