Bombázóbb volt, mint 26 éves partnere!

Őrjöngött a közönség Beyoncé és Tina Turner fellépése közben! - Képek a Grammy gáláról

A szervezőknek sikerült kitenniük magukért, hisz nem mindennapi fellépések szórakoztatták a közönséget - Beyoncé Tina Turner-rel például hatalmas show-t csinált, óriási sikerrel...

Óriási siker, könnyek, mosoly - A Grammy-gála nagy pillanatai képgaléria

2008.02.12 10:00netbulvar.hu - Fotó: Daily Mail

Az előadók és a producerek is azt tartották szem előtt, hogy az ötvenedik jubileumi Grammy díjátadóról van szó. Már rögtön a show elején egy unikumban volt része a publikumnak. Az ötödik gálán felvett Frank Sinatra fellépést Alicia Keys kísérte torokkal és zongorával.

Aztán a country hercegnő, Carrie Underwood alakított nagyszerűt, a tőle szokatlan háttértáncosokkal és zenekarral. A következő meglepetést Prince pártfogoltjai, a Time újraegyesülése szolgáltatta. A fül orgiát emelve, hozzájuk becsatlakozott Rihanna az Umbrella-val és a Don’t Stop The Music-kal.

A Jungle Love alatt pedig együtt ropta RiRi és Morris Day frontembere. Az est fénypontja minden kétséget kizáróan a Beatles nagyszerűsége előtti tisztelgés. A méltán világhírű Cirque du Soleil’s az A Day In The Life-ra adtak elő egy szemet kápráztató műsort. A színpadon látottak még a társulat Las Vegas-i műsorait is felülmúlta.

Majd a többszörös Oscar-jelölt Across The Universe musical főszereplői adták elő a Let It Be-t. Az egész szépséghibája csak annyi volt, hogy Tom Hanks-nek nem sikerült összehozni a vicces felvezető szöveget. Pedig még a sztrájk táblákat is lerakták az írók, hogy sziporkákat adjanak a díjátadó sztárok szájába.

Kanye West pörgette ismét fel a hangulatot a Daft Punk-kal. A történelemben először adták elő rapper Stronger-jét, ami a francia techno ikrek egyik dalának a feldolgozása. A látottakra és a hallottakra itt se lehetett panasz, sikerült a klip képi világát tökéletesen átültetni a színpadra.

A performance végén a rímbetyaár megemlékezett nemrégiben elhunyt édesanyjáról, amitől mindenki szíve összeszorult. Később egy másik díjakkal kitömött előadó, Amy Winehouse nyújtott maradandót. Mivel az elvonókkal ellentétben, az amerikai hatóságok nem szívesen engedték be az énekesnőt, műholdon keresztül adta elő himnuszát. Beyoncé Tina Turner-rel lopta el a tekinteteket, egy gospel egyvelegben pedig többek közt Mary J. Blige és Aretha Franklin vágta ki a magas cét.

A Foo Fighters a Grammy nagyzenekarával és egy szerencsés amatőr hegedűművésszel adta elő a The Pretender-t. De Fergie, John Legend, Josh Groban és Andrea Bocelli is bizonyította tehetségét. A díjátadó vége is méltó volt az előzőekhez. Jerry Lee Lewis, Little Richard és John Fogerty idézték vissza régi sikereiket. Az eltelt évtizedek egyáltalán nem látszottak az új szuperbanda előadásán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.