Múzeumok éjszakája - Alkotói pályázatot hirdettek

Facebook

Az idei Múzeumok éjszakájából ízelítőt adó videókat, az elmúlt évek rendezvényein készült fotókat és a programsorozat által inspirált termékeket várnak arra a pályázatra, amelyet első alkalommal hirdettek meg a Múzeumok éjszakájához kapcsolódva.

Hivatalosan is kezdetét vette az Erkel Diák Ünnepek ifjúsági fesztivál

Erkel Ferenc Bánk bán című operájából a Hazám, hazám ária közös éneklésével péntek este hivatalosan is megnyitották Gyulán a XXVI. Erkel Diák Ünnepeket (EDÜ).

Fölszállott a páva: kárpátaljai gyerekek is részt vehetnek a válogatón

Hetven kárpátaljai gyerek érkezik a Fölszállott a páva vasárnapi területi válogatójára a Magyar Református Szeretetszolgálat jóvoltából, hiszen a fiatalok a szervezet segítsége nélkül az ukrajnai helyzet, az anyagi nehézségek és a szinte lehetetlen útlevél- és vízumkérelem miatt nem juthattak volna el a tehetségkutatóra.

MMA közgyűlés: átadták a Nagydíjat és az Életműdíjat

Átadták a köztestületi díjakat az Magyar Művészeti Akadémia (MMA) csütörtöki budapesti közgyűlésén: a Nagydíjat Tornai József költő, műfordító, a nemzet művésze; az Életműdíjat pedig Kallós Zoltán néprajztudós, a nemzet művésze vehette át.

hirdetés

Tíz napon át tart a könyves seregszemle Székesfehérváron

freedigitalphotos.net/dan

Június 1-jétől tíz napon át tart Székesfehérváron a 86. Ünnepi Könyvhét és 14. Gyermekkönyvnapok: a rendezvényen könyvbemutatókkal, író-olvasó találkozókkal, dedikálásokkal, egyéb kulturális programokkal várják az érdeklődőket.

A Világfaluval zárul hétvégén az V. Magyar Világtalálkozó

A fővárosi Syma-csarnoban tartják meg a Világfalu nevű rendezvényt, amelyen egyebek mellett szabadtéri látványkonyha, egészségkonferencia, palóc lakodalom, magyar nóták közös éneklése, valamint Ázsia- és Afrika-fórum szórakoztatja a látogatókat, emellett bemutatkozik az eseménysorozat díszvendége, a Vajdaság is.

Batthyány-képért fizettek a legtöbbet a Kieselbach Galéria árverésén

freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

Batthyány Gyula Kalapos nők című art deco képe kelt el a legmagasabb áron a Kieselbach Galéria tavaszi árverésén, amelyen csaknem 250 tételt kínáltak az érdeklődőknek szerda este Budapesten a Marriott Hotelben.

Erdő Péter a Szuverén Máltai Lovagrend tartománynagya lett

A római székhelyű SZML, teljes nevén a "Jeruzsálemi, Rodoszi és Máltai Szuverén Ispotályos Szent János Lovagrend", a keresztény Európa egyik legrégibb intézménye.

Idén Belgium lesz a budai Várban rendezett sörfesztivál vendégországa

freedigitalphotos.net/adamr

Több mint kétszáz sörkülönlegességet, köztük az idei vendégország, Belgium mintegy húszféle sörét, valamint sörkoktélokat is kóstolhatnak az V. Jubileumi Sörfesztivál vendégei a budai Várban június 11. és 14. között.

Huszonötödször rendeznek gyermeknapot a Városligetben

Idén huszonötödik alkalommal szervezi meg a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) és Budapest Főváros Önkormányzata közösen kétnapos gyermeknapi programját a Városligetben, ahol május 30-án és 31-én számos ingyenes kulturális és oktatóprogrammal, valamint számtalan játékkal várják a családokat.

Átadták a Hégető Honorka Alapítvány díjait

Facebook

A 2003-ban létrehozott díj az autóbalesetben elhunyt Hégető Honorka, az RTL Klub egykori munkatársának emlékét őrzi. A riporter az elesettekről, illetve a hátrányos helyzetben lévő emberekről készített anyagaiért 1999-ben Tolerancia díjat kapott.

Nemes Jeles László: a legfontosabb, hogy beszéljenek a filmről

MTI Kovács Tamás

A Saul fiát már 48 ország vásárolta meg, szinte minden európai országban, köztük Németországban, valamint Észak-Amerikában, Ausztráliában, Dél-Koreában és Japánban is bemutatják.

Janis Joplin reinkarnációja is fellép a Paksi nemzetközi gasztroblues fesztiválon

Beth Hart, Carl Verheyen, Martin Barre, Tátrai Tibor és a Takáts Tamás Blues Band is fellép július 3. és 5. között a 23. Paksi nemzetközi gasztroblues fesztiválon, amely idén 4 helyszínen 30 koncerttel, gasztronómiai bemutatókkal és főzőversennyel várja a közönséget.

Rázga Miklós marad a Pécsi Nemzeti Színház igazgatója

freedigitalphotos.net/worradmu

Rázga Miklóst, a teátrum jelenlegi vezetőjét választotta meg a Pécsi Nemzeti Színház (PNSZ) igazgatójának a város közgyűlése csütörtökön.

Családi nyomozós játék és interaktív programok a Várkert Bazárban

Családi nyomozós játék, közös festés, bábjátékok és népzene várja a családokat május utolsó vasárnapján a Várkert Bazárban.

Több tízezer látogatót várnak a békéscsabai Sörfesztivál és Csülökparádéra

freedigitalphotos.net/adamr

Több tízezer látogatót várnak idén is a békéscsabai Sörfesztiválra és Csülökparádéra, amelyet június 11. és 14. között rendeznek meg. A programok között szerepel a hagyományos csülökpörköltfőző-verseny és a látogatók különleges söröket is kóstolhatnak.

Adam Nussbaum amerikai sztárdobos a Modern Art Orchestrával zenél

Napjaink dzsesszzenéjének egyik legkeresettebb dobosa, az amerikai Adam Nussbaum lesz a sztárvendég a Modern Art Orchestra (MAO) évadzáró koncertjén pénteken a Budapest Music Centerben (BMC).

25. Művészetek Völgye: újra Klastrom, mobilparkolás és gazdagabb gasztro-kínálat

freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

Színes programkavalkáddal és több újítással várja vendégeit a 25. Művészetek Völgye július 24. és augusztus 2. között. Idén több éves szünet után újra lesznek koncertek a taliándörögdi Klastromban, mobilalkalmazás segíti a parkolást, a gasztronómiai kínálat pedig kézműves sörökkel és street fooddal gazdagodik.

Warhol-műveket árulnak hirdetés útján Prágában

Hirdetés útján próbálja eladni Andy Warhol amerikai képzőművész alkotásainak gyűjteményét a prágai Makum galéria, amely három éve csődöt jelentett és felszámolás alatt áll.

Változatos nyári programok Mórahalmon

freedigitalphotos.net/dan

Változatos kulturális, gasztronómiai és közösségi programokkal várják a nyári hónapokban a vendégeket Mórahalmon, a homokháti kisvárosban augusztusban újdonságként lovasszínházi előadásokat is rendeznek.

Helyőrségi tavaszi szemle lesz Budapesten

Bemutatók, zenés őrségváltás, katonazenekari fesztivál és gyermekprogramok is lesznek szombaton Budapesten a Hősök terén, a Városligetben és a város több más pontján a Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandárja idei helyőrségi tavaszi szemléjén.

Virtuózok-gálaest Székesfehérváron

Facebook

Június 8-án az ifjú muzsikus tehetségek az Alba Regia Szimfonikus Zenekarral lépnek fel közösen.

Brit Floyd: Pink Floyd tribute show jön az Arénába

Visszatér Európába a Brit Floyd, napjaink legnagyobb szabású Pink Floyd tribute show-ja: a vadonatúj, Space & Time című világkörüli turné előadása és színpadi produkciója most először Magyarországon is látható lesz november 8-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Hogy lesz így eztán U2 turné???

freedigitalphotos.net/adamr

Elhunyt Dennis Sheehan, aki több mint harminc éven át volt a U2 együttes turnéinak menedzsere.

Játékfilm a Securitate működéséről megtörtént események alapján

Megtörtént események alapján készített Janus címmel televíziós játékfilmet Gyöngyössy Bence rendező a romániai totalitárius rendszer állambiztonsági szolgálatának (Securitate) családok belső életébe is mélyen beavatkozó működéséről.

Elindult Miskolcon a versvillamos

freedigitalphotos.net/dan

Versvillamos rója útját szerda délutántól Miskolcon, a Tátra típusú különleges hangulatú szerelvény a hamarosan kezdődő 86. Ünnepi Könyvhétre, és a szintén júniusban közönséget váró, tizenötödik alkalommal megrendezendő Bartók+ operafesztiválra hívja fel a miskolciak, és a jeles eseményekre a városba érkezők figyelmét.

Átadták a Fonogram-díjakat

Csemer Boglárka Boggie, a Wellhello, a Szabó Balázs Bandája, Gájer Bálint, Halász Judit, a Berki Tamás-Sárik Péter duó és a Söndörgő is Fonogram-díjat kapott kedden a Várkert Bazárban rendezett gálaesten. Az év dala a Halott Pénz Valami van a levegőben című száma lett, az életműdíjat Pásztor László kapta.

A dzsungel könyve musicalt mutatja be a kolozsvári magyar színház

freedigitalphotos.net/adamr

A vajdasági Puskás Zoltán rendezésében mutatja be Dés László, Geszti Péter és Békés Pál A dzsungel könyve című musicaljét a Kolozsvári Állami Magyar Színház.

Fiatal képzőművészeket és zeneszerzőket hoz össze a Hermina Galéria első kiállítása

Fiatal kortárs képzőművészeket és zeneszerzőket hoz össze az újonnan alapított zuglói Hermina Galéria első kiállítása.

Gyermeknap - Megnyílnak a tűzoltólaktanyák

freedigitalphotos.net/dan

A nemzetközi gyermeknap alkalmából vasárnap országszerte megnyitja a tűzoltólaktanyákat a kicsik és szüleik előtt a katasztrófavédelem.

Székely ereklye- és emlékmúzeumot hoznak létre Agyagfalván

A kiállítás anyaga megvan, ahhoz hozzájárul a Székely Nemzeti Múzeum, a csíkszeredai, a székelyudvarhelyi és a marosvásárhelyi múzeum is.

Látássérülteknek készült térplasztika Csíksomlyóról

Forrás: Shuttestock - WHO Chameleons Eye

Egy most felavatott térplasztika segítségével a vakok is részletesen megismerhetik a csíksomlyói kegyhelyet.

Világsikerek a Thália Színház következő évadában

Stephen Sondheim Félúton a Fórum felé című zenés komédiáját mutatja be június elején a budapesti Thália Színház, amely a jövő évadban négy saját bemutatót tervez: az Alul semmi, a Rövid a póráz, az Amerikai bölény és A nagy kézrablás című darabot tűzi műsorra.

Kunhalmokat és földvárakat állítottak helyre a Kiskunságban

Traditional Wild projekt

Látogathatók azok a kunhalmok és földvárak, amelyeket az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjának (KEOP) támogatásával, több mint 200 millió forintos költséggel állítottak helyre a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatósága területén.

Megjelent horvátul Vörösmarty Mihály Csongor és Tündéje

A Zágrábi Egyetem Hungarológiai Tanszékének hallgatói lefordították Vörösmarty Mihály Csongor és Tündéjét horvát nyelvre és elkészült a 19. század magyar irodalma című szöveggyűjtemény is. Az egyetem gondozásában megjelent két kötetet kedden mutatják be a Zágrábi Magyar Kulturális Intézetben.

Hangmérnöki díjat is kapott a Saul fia

MTI Kallos Bea

Zányi Tamás érdemelte ki a legjobb hangmérnöki munkáért járó Vulcain elnevezésű technikai díjat a francia filmmustrán.

Szeptemberben jelenik meg A magyar helyesírás szabályai új kiadása

A legújabb, tizenkettedik kiadás összeállításáról 2003 novemberében döntöttek.

Boggie: Nemcsak én hittem a dalban

Facebook Boggie

"Az Eurovíziós Dalfesztivál mezőnyének talán legösszetartóbb csapata volt a miénk Bécsben, nemcsak én hittem a dalban, hanem a többiek is, akik velem voltak."

Magyarország volt a díszvendég egy franciaországi borversenyen

A Pannon Tokaj pincészet 2010-es ötputtonyos tokaji aszúja és a villányi Bock pincészet Libra Cuvée 2011-es vörösbora nyerte el a borászati szakújságírók nemzetközi szövetségének (FIJEV) különdíját a Citadelles du Vin bordeaux-i bor- és pálinkaversenyen, amelynek idén Magyarország volt a díszvendége.

Ezrek látogattak Tamási Áron író erdélyi szülőfalujába

freedigitalphotos.net/adamr

Tamási Áron-emlékév veszi kezdetét, ugyanis majdnem fél évszázada, 1966. május 26-án hunyt el az erdélyi író.

Horányi Péter képzőművész alkotásaiból nyílik kiállítás

A Dániából több évtized után hazatelepült Horányi Péter képzőművész első magyarországi kiállítása nyílik kedden Digital Art címmel a budapesti Hereditas Galériában.

Erdélybe utazik a Budapest Bábszínház

Bábszínház

Erdélybe utazik a Budapest Bábszínház: a Tíz emelet boldogság című előadást szerdán és csütörtökön két városban, három alkalommal játssza a társulat.

Szétszórt csillagok - Kiállítás a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Szétszórt csillagok - Muráti, Szeleczky, Páger címmel nyílik kiállítás pénteken a Bajor Gizi Színészmúzeumban; a tárlat többek között Muráti Lili, Szeleczky Zita és Páger Antal színművész alakját idézi fel.

Jubileumi sztepptánc-fesztivált rendeznek a Budapest Bábszínházban

Bábszínház

Országos Sztepptánc Fesztivált rendeznek a Budapest Bábszínházban szombaton. Az immár tizedik alkalommal megrendezett találkozón 20-22 produkció, mintegy 100 táncos vesz részt, köztük Belgiumból és Finnországból is érkezik egy-egy vendégszólista.

Nem tódult a közönség George Clooney Holnapolisz című sci-fijére

A Brad Bird rendezésében, George Clooneyval a főszerepben forgatott Holnapolisz című sci-fi meglepően gyengén kezdte észak-amerikai forgalmazását a hosszú hétvégén.

Elhunyt Marcus Belgrave neves dzsessztrombitás

freedigitalphotos.net/adamr

Elhunyt vasárnap Marcus Belgrave dzsessztrombitás, akire sokan a detroiti dzsesszközösség patriarchájaként tekintettek.

Mundruczó szerint A Fehér isten nemzetközi érvényű film lett

"Mi radikálisabban tudjuk bemutatni a problémákat, hiszen egy kis országban mindig az eszenciát, a mögöttest keressük, a modellszerűt, ami univerzálissá tud emelni egy történetet."

Mindenki vigye magával a törölközőjét!

Forrás: Wikipedia

Május 25-e a nemzetközi Towel Day, ezért senki ne induljon útnak törölköző nélkül.

38 éve egy messzi-messzi galaxisban...

1977. május 25-én mutatták be a mozikban a sci-fi klasszikus első részét.

Nemes Jeles László: megrázó érzés a semmiből a filmes világ közepébe kerülni

Shutterstock fotó - Kohlhuber Media Art

Filmje készítésekor egyáltalán nem díjakban gondolkodott, elsősorban az érdekelte, hogy az alkotás mennyire tud a kortársaihoz szólni.

Sophie Marceau: Soha nem láttam még olyan filmet, mint a Saul fia

"A holokauszt témáját már nagyon sokszor feldolgozták, de ebben a filmben nagyon különleges módon nyúltak hozzá."

Fesztivállal tiszteleg Kaposvár Rippl-Rónai emléke előtt május utolsó hétvégéjén

freedigitalphotos.net/adamr

Minden eddiginél gazdagabb, színesebb programmal készül, négynapos fesztivállal tiszteleg Kaposvár a világhírű kaposvári festőművész, Rippl-Rónai József (1861-1927) emléke előtt május utolsó hétvégéjén.

Nagy-Szín-Pad!: az Ocho Macho, a The Biebers és a Kelemen Kabátban jutott a döntőbe

A tehetségmutató győztese Robbie Williams előtt lép fel a nagyszínpadon a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján, John Newman, Fatboy Slim és Ákos előtt a VOLT-on, és nagyszínpadon játszik a Strand - Nagyon Zene Fesztiválon.

A Wellhello a Budapest Parkban ad koncertet pénteken

freedigitalphotos.net/adamr

Napjaink egyik legnépszerűbb hazai popzenekara, a villámkarriert befutott Wellhello ad koncertet pénteken a Budapest Parkban. Fluor és Diaz duójának Rakpart című száma az utóbbi egy év legnagyobb slágere.

Lengyel írók is részt vesznek az idei Margó Irodalmi Fesztiválon

A kortárs magyar irodalom nagyjai mellett a lengyel tényirodalom három képviselőjét, Katarzyna Brejwót, Grzegorz Szymanikot és Lidia Ostalowskát is vendégül látja az idei Margó Irodalmi Fesztivál, amely június 3. és 7. között várja az érdeklődőket Budapesten.

Múzeum, másfél szobában

magyarulbabelben.net

Múzeum lett Joszif Brodszkij másfél szobás szentpétervári lakásából, amelyet az emigrációba kényszerült Nobel-díjas orosz költő, esszéíró születésének 75. évfordulójára nyitottak meg vasárnap. Egyelőre csak egyetlen napra, hogy aztán folytathassák a felújítást.

Jacques Audiard filmje kapta az Arany Pálmát, Nemes Jeles László műve a Nagydíjat

Jacques Audiard francia rendezőnek a párizsi külváros erőszakos világával szembesülő Srí Lanka-i tamil menekültekről szóló alkotása, a Dheepan kapta a legjobb filmnek járó Arany Pálmát a 68. cannes-i filmfesztiválon vasárnap este. Nemes Jeles László első nagyjátékfilmjét, az auschwitzi koncentrációs táborban játszódó Saul fiát a zsűri Nagydíjával tüntették

Koreai-magyar fotókiállítás a kArton Galériában

freedigitalphotos.net/marcolm

Kim Jinseok és Szatmári Gergely fotóművész alkotásain keresztül mutatja be Szöult és Budapestet a Két város meséje című kiállítás, amely péntektől látogatható a budapesti kArton Galériában.

Cannes: Nemes Jeles László filmje, a Saul fia kapta a zsűri Nagydíját!!!

Nemes Jeles László filmje, a Saul fia kapta a zsűri Nagydíját a 68. cannes-i filmfesztiválon vasárnap este. Jacques Audiard filmje nyerte az Arany Pálmát.

Az egyház és a társadalom megújulását szorgalmazta Ferenc pápa

vatikan.eu

Az egyház és a társadalom megújulását szorgalmazta Ferenc pápa vasárnap a Szent Péter-bazilikában bemutatott pünkösdi szentmisén, amely a Szentlélek eljövetelét ünnepelte.

Erdő Péter: nem kilátástalanul sötét a történelem

Minden baljós esemény ellenére nem kilátástalanul sötét a történelem - jelentette ki Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a pünkösdvasárnapi szentmisén, az esztergomi bazilikában.

Boggie alig várja, hogy újra nagy közönség előtt énekelhessen

Vár Enikő

Csemer Boglárka Boggie számára hatalmas élmény volt a dalfesztivál és alig várja, hogy újra nagy közönség előtt énekelhessen.

Csíksomlyó-videó: ilyen, amikor százezrek éneklik a magyar himnuszt

Százezrek gyűltek össze szombaton délelőtt a csíksomlyói hegynyeregben a pünkösdi zarándoklatra, amelynek végén teljes búcsúval járó pápai áldásban is részesültek a zarándokok.

Cannes: hat film, köztük a Saul fia is esélyes az Arany Pálmára

Shutterstock fotó - Kohlhuber Media Art

A rendőrség által szigorúan védett, titkos helyen található, hollywoodi stílusú villában ül össze vasárnap délelőtt a 68. cannes-i filmfesztivál zsűrije, hogy döntsön a hét díjról, amelyet este osztanak ki a hivatalos versenyprogramban bemutatott 19 film között.

A Saul fia elnyert egy rangos francia díjat is

Shutterstock fotó - LiliGraphie

Nemes Jeles László első filmje, a Saul fia elnyerte szombaton a francia Francois Chalais-díjat is a 68. cannes-i filmfesztiválon, ahol előzőleg megkapta a nemzetközi kritikusok díját.

Jirí Kylián táncművész-koreográfus kapta az idei Seregi-díjat

Jirí Kyliánnak, a világ táncművészete egyik legnagyobb hatású alkotójának ítélték idén a Seregi-díjat. A cseh táncművész személyesen nem tudott jelen lenni az Erkel Színházban szombat este megrendezett díjátadón, de üzenetében köszönetet mondott az elismerésért.

Cigány filmfesztivál az Örökmozgóban

freedigitalphotos.net/worradmu

A filmvetítések mellett koncert, kiállítás és kerekasztal-beszélgetés is várja az érdeklődőket a Nemzetközi Cigány Filmfesztiválon május 29. és 31. között a budapesti Örökmozgó Filmmúzeumban.

Koncertekkel színesített piknik és gyereknap Pécsen

Csemer Boglárka, az Eurovíziós Dalfesztivál döntőse, a Csík Zenekar és a Takáts Eszter Beat Band is fellép mások mellett a hónap utolsó hétvégéjén zajló Zsolnay Pikniken és a Pécsi Gyereknapon a baranyai megyeszékhelyen.

Eurovíziós Dalfesztivál: Svédország nyert, Csemer Boglárka Boggie a 20.

Fotó: ORF

Szombaton este tartották az osztrák fővárosban a 60. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét, amelyben 27 ország előadója lépett színpadra, köztük a magyar Csemer Boglárka Boggie Wars For Nothing című dalával.

Budapest Folk Fest hat helyszínen, öt napon át

freedigitalphotos.net/pixomar

Hat helyszínen, a Fonó Budai Zeneházban, az A38 hajón, a Kobuci kertben, a Hagyományok Házában, a Nagytétényi kastélyban és a Budatétényi Rozáriumban rendezik meg idén a Budapest Folk Festet június 10-től 14-ig.

A Saul fia kapta a nemzetközi kritikusok díját Cannes-ban

Wikipédia/Nikita-commonswiki

Nemes Jeles László első filmje, a Saul fia nyerte el a Nemzetközi Filmkritikusok Szövetségének (FIPRESCI) díját a 68. cannes-i filmfesztiválon.

A hithez, nemzethez, anyanyelvhez való ragaszkodásra buzdított a gyulafehérvári érsek

Az őseik hitéhez, a nemzetükhöz és az anyanyelvükhöz való hűségre buzdította a csíksomlyói búcsúba érkezett hívek százezreit a pünkösdszombati szentmisén Jakubinyi György gyulafehérvári érsek.

Százezrek gyűltek össze a csíksomlyói nyeregben

MTI/Koszticsák Szilárd

Százezrek gyűltek össze szombaton délelőtt a csíksomlyói hegynyeregben a pünkösdi zarándoklatra, amelynek végén teljes búcsúval járó pápai áldásban is részesülnek a zarándokok.

Negyvenegy produkciót mutattak be a szolnoki táncművészeti fesztiválon

freedigitalphotos/tuelekza

Az ország kilenc alap- és középfokú művészeti iskolájából érkezett több mint 250 növendék lépett fel az ötödik alkalommal megrendezett Szolnoki Táncművészeti Fesztivál és Koreográfus Versenyen az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban pénteken.

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés

Itt a keret, amelyen keresztül nézve élettel teli, spontán és szerethető a hétköznap, a város, a pillanat!

Budapest in Love: szerelmes főváros a mindennapi emberek tolmácsolásában - szenzációs videóval. Mert tele van a város szerelemmel!

Kulturális érték - Új Hermina: kiállítás és koncert egy térben

ma.hu

Magyarország, ezen belül Budapest - még szorosabban véve, Zugló - izgalmas kulturális értekkel gazdagodott. Katona Kálmán (1998-2000 hírközlési és vízügyi miniszter,1990-1994, 2002-2006 országgyűlési képviselő) képzőművészeti kiállítóhelyet hozott létre Hermina Galéria néven. Az első tárlat címe: ZENEKÉP. Szerkesztőségünk a koncerttel egybekötött megnyitón beszélgetett az új kultúrhely kezdeményezőjével. Képgalériával!

hirdetés
hirdetés

top fórum témák:

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.