Átalakítja a magyarországi távközlési csomagokat a roamingdíjak kivezetése

Június 15-től a belföldi feltételekkel megegyezően telefonálhatunk, SMS-ezhetünk és használhasjuk adatkeretüket az Európai Unió területén.

Kiegyezett a Google az orosz monopóliumellenes hatósággal

Az orosz cég azt kifogásolta, hogy az egyébként Google tulajdonában lévő Android platformon csak az amerikai internetes óriásvállalat előtelepített alkalmazásait lehetett használni.

"Szupertelefonok" kifejlesztése a Huawei célja

A Huawei a mesterséges intelligencia és az ember-gép közötti interakció forradalmi fejlődésére összpontosítva a felhasználói élményt új szintre emelő "szupertelefonok" kifejlesztését tűzte ki célul.

Megjelent a Digitális Jólét Alapcsomagról szóló kormányhatározat

Az év közepétől elérhetővé válik a vezetékes és mobilinternetes szolgáltatás.

hirdetés

Fontos dolgok derülnek ki a gyerekes iPhone 8 rajzokról, amelyet egy kínai összeszerelő munkás készített

Néhány skiccen vázolta fel az új készülék főbb elemeit.

Hamarosan újra támadhat a leghatékonyabb hackercsoport

A Lazarus csoport korábbi támadásai azt mutatják, hogy akár egy kisebb konfigurációs hiba is előidézheti a rendszer megsértését, és ezzel potenciálisan több száz millió dolláros veszteséget okozhat.

Ezek a legrosszabb mobiltelefonok

Az iOS eszközök gyakrabban hibásodnak meg, mint az Android eszközök, a leggyakrabban pedig a Facebook, az Instagram vagy a Yahoo Mail alkalmazások fagynak le.

Tim Berners-Lee, a világháló atyja kapta a Turing-díjat

A tragikus sorsú második világháborús kódfejtőről, Alan M. Turing brit matematikusról elnevezett, egymillió dollárral járó díjat az Amerikai Informatikai Társaság (AMC) ítéli oda évente, és a Google finanszírozza.

Meghekkelték Nyíregyháza honlapját

Az oldalon egy zászlóval eltakart emberi fejet ábrázoló fotót lehetett látni Free Palestine és Hacked by Desert warriors feliratokkal.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.