Ha átvállalnák az előfizetését, ne dőljön be!

Az elmúlt időszakban megszaporodtak a szolgáltatás átírásával kapcsolatos jogosulatlan visszaélések, amelyek során csalók élnek vissza a UPC nevével és ügyfeleinek jóhiszeműségével. A vállalat azt javasolja előfizetőinek, hogy minden esetben az ügyfélszolgálattal egyeztessenek, amennyiben előfizetésüket más nevére szándékoznak átíratni.

Citromdíjra jelölték a BKK-t - világhírű lett a jegyrendszer feltörése

A tavalyi év öt legbénább céges reakciója közé került az amatőr hekkerre rendőrt hívó BKK.

Itt az új Galaxy Note9

Egész napos teljesítmény, új S Pen és intelligens kamera.

Halálba kergetné a gyerekeket Momo, a horrorlény

Arra próbálja rávenni, a gyerekeket és tinédzsereket, hogy hajtsanak végre bizonyos feladatokat.

hirdetés

Nagyot zuhant a Facebook árfolyama

Több mint 22 százalékkal zuhant a Facebook árfolyama a New York-i tőzsde szerdai kereskedése utáni elektronikus kereskedésben azután, hogy a cég vártnál gyengébb negyedéves forgalomról számolt be és a kilátások sem kecsegtetőek.

Rubens festményeit is illetlennek találta a Facebook

A Facebook nem engedi megjelenni oldalán az olyan hirdetéseket, amelyek szexuális tartalmúak, akkor sem, ha művészeti alkotásokról vagy oktatási anyagról van szó.

4,3 milliárd eurós büntetést kapott a Google

Rekordösszegű, 4,3 milliárd eurós (1400 milliárd forintos) büntetést szabott ki a Google-re szerdán az Európai Bizottság, amiért az amerikai internetes óriásvállalat visszaélt erőfölényével az Android operációs rendszert használó okostelefonokon és tableteken.

Hogyan fordítsuk javunkra az adatvagyonunkat?

A fejlett adatelemző eszközök teljes palettája már ma rendelkezésünkre áll, pár éven belül azonban robbanásszerű elterjedésük várható, mivel ezek mind az üzleti, mind pedig a mindennapi életünk meghatározó részévé válnak. Ezekbe a trendekbe nyújt betekintést az idei SAS Analytics Day, a SAS szakmai konferenciája február 21-én.

A GVH helyszíni vizsgálatot tartott a Telekomnál és a Telenornál

Minden előzetes értesítés nélkül.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.