Szigorúan bírságolnák az internetes gyűlöletbeszédet a németek

AFP

A jövőben akár 50 millió euróra (15 milliárd forintra) is megbírságolhatók lehetnek internetes közösségi portálok, ha nem távolítják el gyorsan felületeikről a gyűlöletkeltő szövegeket.

Az idei CeBIT kiállításon 21 magyar cég mutatkozik be

A magyar kiállítókat állami cégek intézmények és civil szervezetek, magyar és külföldi tulajdonú vállalatok összefogása segíti.

Okos gyorsforgalmi út és 5G-hálózat egészíti ki a zalaegerszegi tesztpályát

Jelenleg is dolgoznak a leendő R76-os műszaki tartalmának meghatározásán, ami a járműgyártók, informatikai cégek és más beszállítók javaslatai alapján készül.

Deutsch Tamás: 5 százalékra csökken az internethasználat áfája

Az áfacsökkentéssel a vezetékes és mobil internetezés fogyasztói ára további 15 százalékkal csökkenhet majd, mivel az eddigi 27-ről 18 százalékra történt áfacsökkentés is beváltotta a reményeket, csökkentek az árak.

hirdetés

El sem hiszi, meddig bírja az új Nokia 3310

A barcelonai Mobile World Congressen bemutatott megújult készülékbe bizony a Snake is bekerült!

Füstölni kezdett és elolvadt egy iPhone 7 Plus - videó

Az Apple vizsgálja az ügyet.

Zuckerberg: a globalizáció ellen fordul a közhangulat

Sokan úgy érzik, hogy nem tudnak lépést tartani a globalizációval járó gyors ütemű változásokkal, és ma már vannak olyan mozgalmak, amelyek célja a visszalépés a globális szintű összekapcsolódástól.

Tévénézős korsót fejlesztettek

Nem takarja ki a képet.

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.