A pletykák szerint jön a gólya

Képek! Beyonce terhes?

Beyonce ajtaján kopogtat a gólya, legalábbis az amerikai OK! Magazin szerint. Az ifjú házas énekesnő múlt héten mondta ki az igent a hip-hop mogul Jay-Z-vel, és úgy tűnik a villám esküvő nem volt véletlen a pár életében.

Beyoncé és Jay-Z összekötötte az életét képgaléria

2008.04.10 06:45ma.hu

- Hallottam legalább két emberről, hogy Beyonce terhes – mondta a magazinnak a pár egyik közeli ismerőse.

Az esküvői szertartását követően, Vivica A. Fox elmondta, hogy sok gyereket kívánt a párnak, mintha tudott volna az énekesnő állapotáról. Egy évvel ezelőtt Jay-Z így nyilatkozott a házasságról.

- Nem tudsz belehajszolni egy embert semmibe az lehet, egy kapcsolat, házasság, vagy gyerekek. Amikor kész vagyok rá, lesz minden – mondta a 38 éves rapper, úgy látszik Jay-Z is megérett, hogy egy család feje legyen. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.