Nem akarja felülmúlni nővérét!

Beyoncé Knowles húga világsikerben bízik!

Beyoncé húga, Solange Knowles ismét új klippet készített, hogy megpróbáljon betörni a nővéréhez hasonló popsztárok közé. Vajon a nyomába ér világhírű nővérének?

Solange Knowles szexi képei! képgaléria

2008.08.21 17:15ma.hu
A gyönyörű Knowles testvérpár!

Solange Knowles énekesnői karrierje mellett színésznőként is feltűnt néhány filmben!

Szerepelt a Hajrá Csajok 3-ban, Hayden Panettiere-vel, a Johnson Family Vacation-ban, és vendégszerepelt a The Brothers Garcia-ban. 

Modellként és marketingesként népszerűsíti a House of Deréon nevű családi divatvállalkozásukat. Nővérével kampányoltak a Got Milk-nek. 

Eddig két albumot adott ki, a legújabb a Sol-Angel and the Hadley St. Dreams, ez 2007-es. 2008 áprilisában forgattak hozzá videót. 

Első lemeze Solo Star címmel került a boltok polcaira 2003-ban, de az amerikai Billboard lemezeladási listáján csak a 49. helyig jutott. A napokban leszerződött a Geffen Recordshoz, ahol viszont fényes jövőt jósolnak a tehetséges lánynak. Ennél a kiadónál olyan hölgy vetélytársai lesznek, mint Mary J. Blige, Fergie, Keyshia Cole vagy Nelly Furtado.

A rendkívül sokoldalú Solange korábban már szerzett dalokat nővére zenekarának, sőt szerepelt is a Destiny's Child 8 Days Of Christmas című korongján, arról nem is beszélve, hogy háttértáncosként is dolgozott a lánycsapattal. Legutóbb Kelly Rowland Ms. Kelly című lemezére írt egy dalt. 

Az r&b első számú dívájának húga, Solange úgy tűnik nemcsak a popzenében tud sikereket elérni, de a jelek szerint a divat világában is terem babér a számára. 

Armani például nemrég szavazott neki bizalmat, és felkérte, hogy legyen az Armani Jeans stílusnagykövete, hiszen pompásan illik a cég fiatalos, független, trendi és divat iránt erősen érzékeny profiljába. Solange-nak ezek után eggyel kevesebb oka lesz arra, hogyha nővéréről faggatják a riporterek, viccet űzzön a rokoni szálakból. 

„Mindig Beyoncé-ról kérdeznek, de amíg bírom cérnával, megviccelem őket. Néha azt válaszolom, hogy nem is a nővérem, máskor meg azt mondom, hogy bezártam a bőröndömbe, amit épp az előbb tettem fel egy Dubaiba menő repülőre. Muszáj mókáznom, különben beleőrülnék a dologba" - nyilatkozta Solange egy zenei portálnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.