Az énekesnő gyorsan változtatja véleményét

Szexi fotók - Beyoncé: Előbb Oscar, aztán gyerek!

Beyoncé gyerekről alkotott elképzelései olyan gyorsan változnak, mint másnak a ruhatára. A csodaszép énekesnő 2006-ban még azt nyilatkozta, hogy harmincéves kora előtt anya szeretne lenni...

A példamutató kishúg: Solange Knowles képgaléria

2008.11.06 16:30rtlbulvar.hu

Beyoncé férje, a szintén zenész Jay-Z végre elérte célját: hamarosan anya lesz a karrierista énekesnő. A csodaszép sztár 2006-ban még azt nyilatkozta, hogy harmincéves kora előtt anya szeretne lenni.

Beyoncé párja már szeretne apa lenni

Jelenleg már a huszonhetet is betöltötte, ezért igencsak sürgeti őt az idő, de eddig úgy tűnt, hogy egyelőre egyáltalán nem foglalkoztatja az anyaság.

- Előbb szeretnék nyerni egy Oscart
– jelentette ki határozottan az Access Holywoodnak, majd hozzátette: - Nem is tudom, talán három éven belül már gyerekeim lesznek.

Korábban már több bulvárlap megszellőztette a hírt, hogy férjura, Jay-Z már türelmetlenül várja a kis trónörökös érkezését, emiatt pedig gyakori a veszekedés az újdonsült házasok háza táján.

Beyoncé testvérének, Solange-nak már van egy kisbabája, talán ez is közrejátszhat abban, hogy a sztár fél a gyermekvállalástól.

– Nagyon édes kisfiú. De rengeteg munka van vele. Nagyon nehéz feladat
– panaszkodott az énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.