Pikáns klippel jelentkezik a szexi énekesnő!

Szexi fotók! Beyoncé új vidója erotikus és szuperszexi!

Hamarosan a lemezboltokban lesz a Destiny's Child egykori énekesnőjének, Beyoncénak a legújabb albuma! Az énekesnő pedig ezúttal nem akármilyen videoklippel örvendeztette meg rajongóit!

Beyoncé majdnem mindent ledob legújabb klipjében! képgaléria

2008.10.14 19:00ma.hu

Jól bevált módszer a visszatérő előadóknál, hogy az új videoklippnek tartalmaznia kell olyan elemeket, amiről tuti, hogy mindenki beszélni fog. Britney Spearsnél is nagyon bejött.

Bizonyára Beyoncé videója sem marad ki így a sorból, hiszen bár ő kolléganőjével ellentétben nem meztelenkedik, ám pikáns és erotikus momentumokból az ő esetében sincs hiány. 

A 'Single ladies' című szám klipjében ugyanis Beyoncé két táncosnővel látható. Természetesen túl sok ruha nincs rajtuk, leginkább ugyanis egy szexi fürdőruhához hasonlítható öltözékben, és magas pár cipőben láthatóak a lányok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.