Az énekesnő végre beszél titkos házasságáról!

Beyoncé végre elárult egy-két érdekességet

Hat hónappal titkos esküvője után Beyoncé Knowles az Essence magazinnak árult el egy-két érdekességet a titkos esküvőről, a szerelemről és párjához, Jay-Z-hez fűződő kapcsolatáról.

Gyönyörű pár! Édes képek Beyoncéról és szerelméről! képgaléria

2008.10.10 11:18ma.hu

Beyoncé végre elismerte, hogy tényleg hozzáment kedveséhez, Jay-Z-hez. Talán az lehet a dolgok hátterében, hogy Beyoncé mindig is zárkózott volt: nem szeretett a magánéletéről nyilatkozni. 

Az Essence magazinnal azonban kivételt tett. 

"Ami Jay és köztem van, az igazi. Nem az interjúk vagy a fotók miatt csináljuk. Ezek valós érzelmek" - mondta a 27 éves énekesnő, majd azt is elárulta, hogy nem akart gyűrűt hordani: 

"az emberek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak ennek. Pedig ez csak egy anyagi jellegű dolog, és számomra butaságnak tűnik."

Az énekesnőt szeptember óta többször is lefotózták gyűrűsujján egy 5 millió dollár értékű ékszerrel, ám Beyoncé ennek jelentését nem kommentálta. 

A sztár a gyűrű felett a római négyes számot viseli tetoválás formájában, mivel ő szeptember 4-én született, Jay-Z december 4-én, az esküvőjüket pedig április 4-én tartották. Kis, intim ceremóniát tartottak, hiszen Beyoncé nem vágyott arra a felhajtásra, amire a többi nő: 

"Életem olyan sok napjára mondtam már, hogy ez az én napom" - ismerte el az énekesnő, majd hozzátette: 

" Mindig is biztos voltam abban, hogy Jay-Z-vel egy napon összeházasodunk. Régóta együtt vagyunk. Mindig is tudtuk, hogy egyszer eljön a házasság napja."  - mondta boldogan az amerikai magazinnak a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.