Az énekesnő párja nem várna tovább!

Képek - Beyoncé férje egy árvát visz haza?

Beyoncé hites ura, Jay-Z nemrég Afrikában járt. Talán egy szegény sorsú árvával bővül a család?

Vajon a szexi Beyoncé még nem akar anya lenni? képgaléria

2008.10.05 17:00rtlbulvar.hu

A rapper és a gyönyörű énekesnő, Beyoncé szerelme már évek óta lángol, tavasszal pedig a boldogító igent is kimondták egymásnak.

Már csak egy trónörökös hiányzik a boldogságukhoz, aki csak nem akar megérkezni, és ez állítólag nem Jay-Z-n múlik.

Beyoncé és férje, Jay-Z

- A legtöbb ember családot akar. Természetesen én is szeretnék, és minél hamarabb. Tisztes amerikai állampolgár vagyok - viccelődött a 99 Problems énekese, aki nemrég Afrikában járt.

Az ott látottak mély nyomot hagytak benne, ezért úgy döntött, hogy a hazautazás után is figyelemmel kíséri az éhező gyermekek sorsát. Rengeteg sztár életét változtatta meg az, hogy saját szemmel látta a harmadik világ borzalmait.

Angelina Jolie és Madonna is ennek hatására döntött úgy, hogy árva gyermeket adoptál, példát mutatva ezzel az egész világnak.

Jay-Z azonban nem ilyen módon szeretne segíteni Afrikának.

- Nem, nem viszek haza gyereket Afrikából. De az biztos, hogy anyagilag támogatni fogom őket - magyarázkodott a rapper.

Nem lennénk meglepve, ha az örökbefogadás ötletét is keménykezű és karrierista neje, Beyoncé vetette volna el. Ezt persze úgysem tudjuk meg soha, hiszen Jay-Z sem akarja, hogy papucsrappernek gúnyolják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.