A sztár lesz az első fekete csodanő!

Képek - Beyoncének szüksége van a fenyítésre!

A tehetséges művésznő készen áll arra, hogy ő legyen az első fekete Wonder Woman, azaz a Csodanő - Az énekesnőnek szüksége van a fenyítésre, álmai szerepében talán ki is próbálhatná.

Vadító képek Beyoncéről - Kaméleonként változik... képgaléria

2008.11.10 19:30rtlbulvar.hu

A tehetséges művésznő készen áll arra, hogy ő legyen az első fekete Wonder Woman, azaz a Csodanő.

A 27 éves csillag már tárgyalásokat folytat az ügyben. Az R ’n’ B énekesnő egy interjúban felfedte legbensőbb vágyát, ami nem más, mint hogy egy szuperhőst alakítson..

- Mindig is szupernő akartam lenni. Csodálatos lenne, ha megkapnám a szerepet. Itt az idő, hogy egy fekete nő legyen a Csodanő – állítja elszántan Beyoncé.

Az énekesnő lelkiekben már nagyon készül a szerepre, merít Diana Rosstól, akit a Dreamgirls-ben láthattunk, és a heroin függő Etta James-től aki a Cadillac Records című új szupermoziban lép a filmvászonra.

- Az ő szerepeik nagyon érzelmesek voltak. Azt gondolják az emberek miközben nézik a filmet -, hogy szükségünk van szuperhősökre. Rengeteg munka, érzelem, és persze akció van mögötte, engem ez mozgat – meséli szenvedéllyel a Csodanő-jelölt.

Persze van még egy ok, ami miatt annyira vágyik Beyoncé a szerepre: a bámulatos ruha.

Amikor meglátta az eredeti csodanő viseletet, nagyon meglepődött. Azonnal beleszeretett a ruhába, úgy döntött neki is ilyen kell.

- Az a ruci, amit Lynda Carter hordott, nagyon király. Lélegzetállítóan szexin állt rajta. Többször elképzeltem már magam egy lasszóval vagy ostorral a kezemben, miközben arra kényszerítem a hazugokat, hogy vallják be az igazságot. Nekem erre egyszerűen szükségem van. Nagyon bejönne – áradozik álomszerepéről az énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.