Az énekesnő legfőbb vágya, Daniel Craig!

Beyoncé szívesen bevállalná...Újabb álomszerepet talált magának!

Az énekesnő legfőbb vágya, Daniel Craig mellett megmenteni a világot. Beyoncé a Csodanő után újabb álomszerepet talált magának. Legszívesebben Olga Kurylenko és Gemma Arterton nyomdokaiba lépne, és ő lenne a következő Bond lány.

Dögös és szexi...Beyoncé elbűvölő Bond-lány lenne! képgaléria

2008.11.18 15:20rtlbulvar.hu
Beyonce a Dreamgirls című filmben!

A kemény rapper, Jay-Z felesége úgy látszik, egy kis izgalomra vágyik, mert már a második hősnőszerepre áhítozik. 

Az énekesnő bevallotta, nagyon vágyik arra, hogy Daniel Craig oldalán játszhasson, aki a Quantum csendjében óriásit alakít. A sztár célja, hogy minél több főszerepet eljátsszon, és kipróbálja magát a különböző műfajokban.
 
- Tesztelni akarom a színészi képességeimet. Az énekléstől minden porcikám bizsereg, és amikor a képernyőn szerepelek, ugyanezt érzem. Bár a színészkedéstől mindig idegessé és ijedtté válok, tudom, hogy ez erősít meg. Nagyon érzelmes ember vagyok, átélem mások örömét, bánatát, és fájdalmát. Az utolsó filmem egy thriller volt, eléggé kikészített lelkileg, úgyhogy inkább vígjátékokat vállalnék - árulta el a szépség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.