LiLo kikotyogta a szexet!

Képek - Lindsay: A kanapén csináltuk Justin Timberlake-kel!

Durva - A cserfes színésznő, ki tudja éppen milyen állapotban, pletykálkodott. Sajnos, nem túl jókor nyitotta ki a száját, és fecsegte ki, hogy januárban kellemes estét töltött együtt Justin Timberlake-el...

Képekben a dögös csábító, Lindsay Lohan! képgaléria

2008.11.07 10:30ma.hu
Lindsay most Samanthával jár

Valóban lefeküdt a színésznő Justinnal? Talán azt a kérdést jobb feltenni, kivel nem hált Lindsay Lohan - élcelődött a popcrunch.com egyik újságírója.

Azok után, hogy a Star magazinban megjelent: a szőke sztár ismerősei állítják, LiLo beszélt nekik a Timberlake-kel töltött éjszakáról.

A jelenleg leszbikus kedvesével, Samantha Ronsonnal turbékoló Lindsay még a barátnője "felfedezése" előtt, januárban bonyolódott kalandba Justinnal.

Csupán az a baj, hogy Justin Timberlake, ha minden igaz, ekkor már több hónapja Jessica Biel-el járt - hiszen 2007 májusa óta randizgattak...

Lohan ismerősei szerint a színésznő fecsegte ki a titkos légyottot - állítólag télen, nem sokkal az elvonókúrája után járt a Beverly Hills Hotelben Lindsay, ahol összefutott Timberlake-el.

Justin Timberlake Jessica Biel kedvese

Olyannyira összemelegedtek, hogy a sztár elmondása szerint Justin megkérdezte tőle, feljön-e hozzá.

Ám Lindsay rábeszélte, hogy inkább menjenek el az ő nyugat-hollywood-i lakására, hogy ne legyenek szem előtt. '" kanapén csináltuk" - árulta el lelkesen Lohan egyik barátjának.

Senki sem tudta volna meg, ha Lindsay tartja a száját - írta a Star magazin. - Csak annyi volt biztos, hogy LiLo már több alkalommal kifejtette, mennyire szexisnek találja Justin-t.

Csakhogy, úgy tűnik, amint eljött az alkalom, azonnal rávetette magát Timberlake-re...

Szegény Jessica Biel! Ha eddig sokan irigyelték, most már nem biztos, hogy fogják...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.