A színésznő csak zöldségeken és sushin él!

Képek: Lindsay egyre fogy - deszka barátnőjére akar hasonlítani?

Ajaj - Úgy tűnik, most nem a kábítószer és az alkohol, hanem mániákus fogyókúrája miatt lehetnek idegesek Lindsay Lohan hozzátartozói.

Lindsay és Sam a tengerparton - LiLo így is sovány... képgaléria

2008.10.29 17:40ma.hu

Nem titok: Lindsay Lohan karrierje kezdete óta nem vetette meg sem az italt, sem a drogot. Az utóbbi hónapokban azonban, csodák csodája, a színésznő egyre kevesebbet nyúl a szerekhez és a poharat is módjával emelgeti.

Az ok állítólag egyre erősödő szerelme a népszerű, leszbikus DJ, Samantha Ronson iránt - A lány meglepően jó hatással van LiLo-ra, s ezt a színésznő hozzátartozói is megerősítették.

Sam-nek tetszenek Lindsay idomai...

Ugyanakkor az is szemmel látható, hogy Lindsay egyre csak fogy - Egy ismerőse a Star bulvárlapnak elárulta: rövid idő alatt hat kilótól szabadult meg Lohan!

Hogy miért, az fölöttébb rejtélyes, hiszen már egy deka súlyfelesleg sincs rajta....

Lindsay három évvel ezelőtt is volt már megdöbbentően vékony, akkor megkongatták a vészharangot ismerősei. Ő azonban tagadta, hogy anorexiás lenne, vagy bármilyen étkezési problémával küzdene.

Most is azt mondja: aggodalomra semmi ok, ő csupán egészségesen táplálkozik. Csakhogy barátai szerint étrendjébe a zöldségeken, a sushi-n, tészta-salátákon túl csupán a gyümölcsök férnek bele.

Környezete most újra azért aggódik, mert Lindsay túlságosan sovány. A fogyózás okát pedig abban látják, hogy leszbikus kedvese, Samantha még nála is vékonyabb, kifejezetten fiús alkat.

Talán rá akar hasonlítani LiLo? Ez nem tűnik a legjobb ötletnek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.