Megint nem vett melltartót!

Szexi fotók: Lindsay Lohan apró topban lóbálja méretes kebleit!

Lindsay Lohan időről-időre nagy feltűnést kelt az utcán - Hol azért, mert leszbikus kedvesével nyilvánosan ölelkezik szenvedélyesen, hol pedig sokadszorra "felejt el" melltartót felvenni.

Lindsay Lohan szereti, ha átlátszik... képgaléria

2008.10.08 10:26ma.hu

Nincs semmi baj a csinos Lindsay Lohan figyelemreméltó külsejével, ez tény - A bájos pofi és formás idomok mellett azonban LiLo - a rossznyelvek szerint - olyan formában is mutogatja a kebleit, ahogyan nem kéne.

Egy-egy elegáns rendezvényen készült fotó alapján sokan kritizálták a színésznőt, aki szinte sosem vesz fel melltartót ruhái alá.

Oldalnézetből bárki megszemlélhette a csupasz keblét: csakhogy az éppen nem mutatott olyan előnyösen. Sőt, kifejezetten úgy tűnt, mintha a cicifix adna tartást neki...

Lindsay-t azonban mindez nem zavarja, és továbbra is egyszál topban mutatkozik az utcán, ami alatt nemcsak szabadon himbálóznak szemrevaló idomai, de még át is látszanak.

A "tapasztalt" szemmel rendelkező uraknak mindenesetre nem okoz nagy nehézséget nyugtázni, milyen formás mellekkel áldotta meg a sors a színésznőt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.