Nem mondhatni, hogy a sztár keni-vágja...

Képek: Ajjaj - Mi ez száj, Lindsay Lohan?

Lindsay Lohan megjelenése sosem szokványos, de vannak bizonyos részei, amelyek egyenesen meghökkentőek. Például a szája.

Mi ez a száj, Lindsay Lohan? képgaléria

2008.09.24 10:00ma.hu

A kissé szeplős, szemrevaló színésznő sokszor változtatja a külsejét: hol fekete, hol szőke hajjal tűnik fel, no és persze legtöbbször elmaradhatatlan, mély dekoltázzsal, persze melltartó nélkül.

Ha azonban az arcára is több figyelmet szentelünk, feltűnhet, mennyire kiemelkedik Lindsay ajka! Vagy talán nem is a szép ívű szájjal, hanem körülötte az arcbőrrel van baj...? Hm, leginkább a színével!

A csókos száj persze nem hátrány! Csupán az a gond, hogy Lindsay igéző szemei után rögtön az orra alatti részre téved az ember tekintete.

Kifejezetten narancsszínbe hajló bőre ugyanis igencsak meglepő!

Közelebbről nézve azt is hihetnénk, hogy a színésznő egy rosszul sikerült gyantázás áldozata lett...

...pedig valójában bizonyos, hogy csak az a fránya barnító krém lett ügyetlenül felhasználva... !

Kérdés, vajon leszbikus kedvese, Samantha Ronson mit szól a kissé bizarr látványhoz...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.