A színésznő hozzámegy Samanthához?

Képek - Leszbikus párja elárulta: Lindsay-ből Mrs.Ronson lesz!

Régóta folynak a találgatások Lindsay Lohan és Samantha Ronson kapcsolatáról - Most elszólta magát a színésznő leszbikus párja.

Lindsay és Samantha Ronson - Folyton együtt vannak... képgaléria

2008.09.11 10:45ma.hu

Állítólag fél éven belül feleségül megy leszbikus szerelméhez Lindsay Lohan - ezt maga a barátnő, Samantha Ronson kotyogta el az újságíróknak.

A csinos színésznő kedvese az LA hotelben adta hírül: "Az év végéig Mrs. Ronson lesz a szerelmemből!"

Lindsay Lohan sem igen csinált nemrég titkot belőle, hogy komoly érzelmek fűzik leszbikus barátnőjéhez. A szavakon túl, még a Sam-éhez hasonló tetoválással is megörvendeztette a lányt.

"Nagyon boldog vagyok - nyilatkozta a Marie Claire magazinnak Li-Lo. - Samantha fantasztikus ember, mindenkire nagy hatást tesz, aki a közelébe kerül!"

Nagyon úgy tűnik azonban, a közelgő esküvőnek csak a két lány örül ennyire. A The Sun napilap szerint Lindsay édesapja egyenesen kétségbe van esve.

Mai napig nem tudja elhinni, hogy a lánya a nőket is szereti, és éppen egy leszbikus hölggyel szeretné összekötni az életét.

Eddig még reménykedett benne, hogy lánya csak randizgat Ronsonnal, többek között a hírverés miatt.

Lohan-t mindenesetre nem tartja vissza apja ellenkezése. Azt üzente neki, felnőhetne már, hogy megértse őt.

Lindsay és Samantha közt olyannyira dúl a szerelem, hogy kedvenc klubjuk DJ-je meg is jegyezte: nem is látott még hozzájuk hasonlóan szerelmes párt Hollywood-ban!

Elárulta: minden héten lejönnek táncolni a klubba, és MC Hammer zenéje a kedvencük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.