Kéz a kézben Sam és LiLo

Képek: Ki veszi fel az esküvői ruhát, Lindsay?

Bár olykor felröppennek a hírek arról, hogy Lindsay Lohan megunta leszbikus kapcsolatát, a napokban készült képek sem erről árulkodnak...

Lindsay Lohan és Sam Ronson: lesz esküvő? képgaléria

2008.09.23 12:10ma.hu

Most is kéz a kézben jár Samantha Ronson és Lindsay Lohan - El sem engedik egymást, és szemmel láthatóan remekül szórakoznak együtt...

Igaz ugyan, hogy a színésznő a férfiakat is szereti, hiszen korábban igazi nimfomániásként falta a pasikat - még a rehabon sem fogta vissza magát -, de nagyon úgy néz ki, hogy az Igazit egy nő személyében találta meg.

Sam férfias, Lindsay nőies...

Egy régi családi ismerős lányával, Samanthával már több hónapja alkotnak egy párt.

Egymás kezét fogva, nevetgélve üldögéltek nemrég a New York-i Fashion Week-en, de látták őket minap a hollywood-i Roxy Theatre-ben is, egy népszerű DJ partiján.

Legutóbb pedig az Emmy-gálán vasárnap este. Lindsay aranyszínű ruhában tündökölt, míg Sam - szokásos formáját hozva - férfias öltözetben jelent meg.

Tény, hogy mióta LiLo Samanthával tölti idejét, nem hallani botrányos viselkedéséről - talán már önmagában az is felvillanyozza Lohan-t, hogy leszbikus kapcsolatára sokan ferde szemmel néznek...

A lányok a hírek szerint már az esküvőt is tervezgetik, Lindsay apjának nagy bánatára. Nos, hogy melyikük viselné a menyasszonyi ruhát, az talán nem is kérdés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.