Nyomok látszanak a sztár karján

Képek: Durva! Lindsay újra iszik és drogozik?

LiLo nem nyugszik: bár mostanság nagyon boldognak tűnik leszbikus románcában, egyesek állítják: a színésznő újra droggal és alkohollal vidítja fel magát...

Lindsay Lohan és Sam Ronson: lesz esküvő? képgaléria

2008.09.25 10:44ma.hu

Lindsay Lohanről nem egy olyan fotósorozat jelent meg az utóbbi időben, melyen a sztár leszbikus barátnőjével, Samantha Ronsonnal látható igencsak nagy egyetértésben.

S bár LiLo édesapja a napokban egy lapnak nyilatkozva már egyenesen gusztustalannak nevezte lánya románcát (és a kedvesét is...), a színésznő kitart a fiúsan öltöző, DJ-ként dolgozó Sam mellett.

Lehetséges azonban, hogy a jó hangulatára valami egyébbel is rásegít?

Az American Star magazin úgy értesült: Lindsay-t, aki mindössze egy éve hagyta ott a legutóbbi elvonókúrát, ismét alkoholizálva és kokaint szippantva látták...

Sőt, egy rendezvényen megjelenésekor apró vágások voltak láthatóak a lengén öltözött sztár karján...

Egy ismerőse szerint Lindsay nagyon szenvedélyes személyiség, és ráadásul még mindig rabja a különféle szereknek. Nemcsak kokaint szív olykor, de néhány receptre kiváltható gyógyszert is szed.

Lindsay karja: vágások láthatóak rajta...

A bennfentes abból sem csinált titkot, hogy a színésznőnek Los Angeles-ben és New York-ban is megvannak a "külön bejáratú" dealerei.

A legnagyobb problémának azonban azt tartja, hogy "gyakorlatilag nincs, aki nemet mondjon neki".

Lohan-t már augusztusban is látták a lollapalooza-i rockfesztiválon, amint titokban kokaint szippantott, majd nem sokkal ezután egy Los Angeles-i partin aludt el önkívületében.

"Még éjfél sem volt, amikor ágyba kellett dugnunk. Teljesen kiütötte magát" - mesélte a színésznő ismerőse az American Star-nak.

"Legjobban azonban akkor járatta le magát, amikor néhány hete részt vett a barátnője, Samantha testvérének buliján. Egy lány ugyanis szóba elegyedett Sam-mel, és LiLo ezt nem tűrte. Verekedni akart vele" - tette hozzá a bennfentes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.