Titkok a színésznő sokat vitatott románcáról!

Képek - A leszbikus Sam Lindsay első egészséges szerelme?

Bár hónapok óta köztudott, hogy Lindsay Lohan egy lány mellett találta meg a boldogságot, Lindsay komolyabban még sosem nyilatkozott a témában. Közeli ismerősei azonban megszólaltak az OK! magazinban.

Lindsay és Samantha a tengerparton turbékolt! képgaléria

2008.10.02 10:41ma.hu

Lindsay Lohan és a népszerű lemezlovas, Samantha Ronson igazán boldognak tűnnek együtt - vélekedett egy bennfentes az OK! magazinnak.

Sokan gondolják így, akik gyakorta látják a leszbikus párost.

A partikat szorosan egymás mellett ülve nevetgélik végig, vagy magukról megfeledkezve táncolnak igen jó hangulatban.

Már a parkban sétálgatva is látták őket, amint fotózkodtak, majd pedig vettek egymásnak valami finom édességet.

A minap a strandon kapták le a két lányt, amint teljes egyetértésben élvezték a mexikói napsütést és a tengert.

Lindsay Lohan az OK! magazin érdeklődésére nemrég elárulta: nagyon hosszú ideig tartott a randizgatási időszak nála és Samanthánál.

A csinos színésznő Sam-mel való találkozása előtt számos hollywood-i hírességgel viszonyba bonyolódott, járt többek között Wilmer Valderramával, Harry Mortonnal, Calum Best-tel.

Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy LiLo megtalálta a stabilitást és a boldogságot az ünnepelt DJ lány mellett.

A színésznő egy ismerőse az OK! magazinnak kifejtette: véleménye szerint ez az első egészséges kapcsolat Lindsay Lohan életében!

"Sam és Lindsay ugyanis teljesen elfogadja, becsüli és nagyon szereti egymást. LiLo számára minden korábbi kapcsolata, féltékenységi rohamai vagy buta verekedései lényegtelenné váltak" - fogalmazott a bennfentes.

Bár Lindsay szóvivője, Leslie Sloane Zelnick nem erősítette meg az információt, hogy a páros komolyra szeretné fordítani kapcsolatát, a sztár közeli ismerősei szerint ez nem kétséges...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.