Szexi, átlátszó harisnyában pózolt a sztár!

Lindsay Lohan: Vad vagyok, mint a harisnyáim!

Lindsay Lohan hétfőn New York-ban harisnyakollekciójából egy különleges darabot vett fel, ami teljesen vaddá tette a külsejét. A "6126" exclusively at Henri Bendel fantázianévre keresztelt harisnya a színésznő egyik kedvence darabja!

Lindsay Lohan szexi, lyukas harisnyában pózolt! képgaléria

2008.10.14 14:50ma.hu
Saját kollekcióban teljesíti ki magát!

A 22 éves színésznő azt nyilatkozta: 

- "Imádok harisnyákat hordani! Az első igazi kihívást a divat világában a harisnyatrendekben találtam meg! A legújabb disegn-ok mindig is izgatták a fantáziámat. 

Lindsey még hozzátette:

- " A harisnyatervezés nagyon izgalmas dolog, harisnyák egyre vadabbá válnak! "

A tervezővel közös kollekcióban Lindsay Lohan kiélte a tervezési vágyait. Remélem ti annyira fogjátok élvezni a harisnyáink viselését, mint amennyire mi élveztük annak megtervezését. 

Lindsay harsinyái egyébként leginkább kasmírból és a bőrből készülnek, némi arannyal és szexi motívumokkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.