Mindkét sztár foglalt - nem így gondolják..?

Képek - Hoppá! Rihannával kavar Justin Timberlake?!

Az a hír járja Rihannáról és Justin Timberlake-ről, hogy a közös klipforgatásukon egész nap ölelkeztek, sőt, kis híján egy csók is elcsattant! Új álompár van születőben?

Rihanna és Justin egy túlfűtött videóban képgaléria

2008.11.19 11:05rtlbulvar.hu

Rihanna a napokban tette közkinccsé legújabb videoklipjét, amelyet a Rehab című számához készített.

A barbados-i énekesnő még mindig tud meglepetést okozni: a klipet Justin Timberlake közreműködésével forgatta, aki a szerepe szerint Rihanna szerelmét alakítja.

Rihanna a párjával - Chris Brown mit szól ehhez?

Justin és a tinibálvány váltig állítják, hogy való életben semmi közük egymáshoz, de aki megnézi a felvételeket, az láthatja, mennyire hitelesen alakítják a szerelmespárt.

A klipet Anthony Mandler rendezte, aki már tizedik alkalommal működött együtt az énekesnővel. A 20 éves sztár Rehab című száma a 2007-es, Good Girl Gone Bad névre keresztelt albumon található.

A lemez zenéjét és a dalszövegeket Justin Timberlake és Timbaland írta. Timbaland egyébként az éneklésben is közreműködött, mint vokalista.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.