Sanyargatja magát a sztár - naponta egyszer eszik

Rihanna esztelen fogyókúrába kezdett - képek a gyönyörű énekesnőről

A barbadoszi szépséget mindenki irigyli sudár alakja, feszes idomai és tökéletes arányai miatt. Az énekesnőt nemrég a legszebb hasú hírességnek is megválasztották. Ezzel olyan sztárokat előzött meg, mint Keira Knightley vagy Sienna Miller.

Rihanna fürdőruhában pancsolt! képgaléria

2008.09.13 19:00rtlbulvar.hu

Rihanna mindent megtesz azért, hogy minél tovább birtokolhassa az elismerő címet. Sőt, talán egy kicsivel még a mindennél is többet. Legutóbb ugyanis meglepő fogyókúrás tippeket árult el az egyik magazinban.

A szénhidrátok az ellenségeim, de muszáj kibírnom nélkülük. Három nap szenvedés után azonban már igencsak elgyengülök. A trénerem azt javasolta, hogy három óránként egyek, és mindig kis adagokat. Én azonban néha csak egyszer vagy kétszer étkezem egy nap – mondta a színes bőrű szépség. A 20 éves énekesnő legkedvesebb testrészéről is nyilatkozott az újságban. Úgy véli, hogy legnagyobb büszkesége a hosszú, izmos lába.

Persze nem mindegy gondolom így. Mindenki, így én is a tökéletesre hajtok – nyilatkozta. Rihanna nem titkolja azt sem, hogy miért ilyen fontos neki a minél tökéletesebb megjelenés. – Ha sovány vagyok, akkor sokkal nagyobb az önbizalmam. Ráadásul a munkámhoz is elengedhetetlen a jó megjelenés. Például kisebb méretű és szexibb ruhákat hordhatok – summázta véleményét az Umbrella énekese.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.