Az énekesnő nagyon bevadult!

Őrjítő képek - Rihanna megszaggatva sokkolja rajongóit!

Nem semmi! - A csinos, fiatal énekesnő egyre merészebb videókban mutatja meg magát. Rihanna legújabb klipje, a Disturbia valóban némileg a "Zavar földje".

Hűha - Rihanna merész és ijesztő! képgaléria

2008.07.24 10:17ma.hu

Eddig sem takargatta magát túlzottan az énekesnő - Rihanna az utóbbi egy évben fellépésről-fellépésre elkápráztatta - és némileg meghökkentette - rajongóit, hiszen az erotikus bőrszerkótól kezdve a domina szerelésig mindenfélében énekelt már!

Eleinte kissé furcsa volt mindez Rihannától, aki pályáját még visszafogott, kislányos bájjal kezdte; mára úgy tűnik, hollófekete haja - olykor már extrém - rövidülésével ruháiból is egyre több darab hiányzik...

Új videoklipjében mindenesetre már a szakadt göncök is előkerülnek. Rihanna merész neccharisnyában, bilincsekkel és láncokkal felszerelkezve énekel: külseje már-már nem is emberi, futurisztikus hatást kelt.

A Disturbia klip története egészen olyan, mintha egy másik világban játszódna. Rihanna elképesztő kinézetét még fehéren villogó szemekkel és egyéb ijesztő apróságokkal is megfűszerezte...

Mindez azonban persze, a kezdeti meghökkenés után cseppet sem vesz el a 20 éves bombázó csáberejéből...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.