Okkal takargatja testét!

Rihanna nem mer vetkőzni

A legnevesebb férfimagazinok hiába győzködték és győzködik ma is a sztárt, hogy dobja le a ruháit néhány szexi fotó kedvéért. Rihanna minden egyes alkalommal nemet mondott, és elárulta, hogy hiába próbálkoznak, mert sosem adja fel az elveit.

Képek: Rihanna mély dekoltázsa képgaléria

2008.07.13 12:00rtlbulvar.hu

– Nem arról van szó, hogy szégyellem a testem. Annyi a nagy titok, hogy vannak emberek, akiknek a véleménye fontos nekem. Ilyen az anyukám is, és ő megölne, ha pucéran látna engem egy magazinban – árulta el Rihanna. Pedig a szépséges tinisztár egyik klipjében már majdnem a frászt hozta a mamára. 

A 2007-es Umbrellában ugyanis az aranyfestéken kívül semmi sem takarta formás idomait. – Az teljesen más volt – védekezett az ifjú hölgy. – Egy klipnél fontos a látvány, és a testemet borító metálfesték nagyon vagánnyá teszi a számomat. 

Rihanna azt is elárulta, hogy ha ruhás fotózásról van szó, mindig boldogan mond igent. – Rengeteg fotózáson vagyok már túl. Imádom, hogy ilyenkor csak velem foglalkoznak, és a végén tényleg úgy nézek ki, mint egy divatikon. De meztelen soha nem leszek – zárta le a témát az énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.