Túl mélyre hajolt a tinisztár...

Izgi képek: Rihanna mellbimbója kikandikált!

Kissé felfűtötte a hangulatot Rihanna a hétvégén, amikor a tőle megszokott szexis ruciban jelent meg a Kids Choice Awards díjátadón - Az ifjú díva nem ügyelt eléggé a dekoltázsára...

Rihanna és az ő dekoltázsa... képgaléria

2008.04.02 10:10ma.hu

Ezúttal sem leplezte bájait Rihanna, amikor részt vett a Nickelodeon csatorna díjátadó ünnepségén a hétvégén. A csinos barbados-i énekesnő szexis, babos ruhában lépett színre, fekete-lila összeállításban, ami különösen jól mutatott a filigrán sztáron.

Rihanna látni engedte gyönyörű dekoltázsát, amelyet nyakláncokkal borított. Arra azonban nem ügyelt, hogy a ruha melltartó része megfelelően tapadjon...

Hoppá - ez kicsúszott!...

Egy óvatlan pillanatban ugyanis, amikor éppen lehajolt, a mellbimbója kivillant a ruciból! A fotósok pedig azon nyomban meg is örökítették a jelenetet...

A csinos, alig húszéves énekesnőt ugyan - hosszas várakozás után - láthattuk már félmeztelenül, pár hónapja ugyanis beadta a derekát, és levetkőzött egyik férfimagazinnak. De csak diszkréten - az intim részeket a keze takarta.

A sztár korábban elmondta, hogy anyukáját meg is ütné a guta, ha ő pucéran mutogatná magát. A félmeztelen fotókig már elmerészkedett, de az igazán pikáns képekre a jelek szerint még várni kell. Addig is, itt vannak azonban ezek a véletlenül elkapott jelenetek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.