Csak nehogy a sztár is ugyanúgy végezze...

Rihanna Britney méltó utóda? - Szexis képek az ifjú díváról!

Furcsa kijelentést tett egy szakmabeli a minap Rihannáról - A sikeres, körülrajongott fiatal énekesnőt Britney Spears-hez hasonlította. De milyen értelemben...?

Rihanna dominaként vonaglott - nézze meg! képgaléria

2008.03.25 10:35ma.hu

Ryan Tedder, az Apologize zenekar énekese nemrég kifejtette véleményét napjaink egyik legsztároltabb énekesnőjéről, Rihannáról. A csinos barbados-i pacsirtát Britney Spears utódának nevezte, és felvetette: akár dalokat is írna neki.

Rihanna és Ryan egyébként őszintén kedvelik egymást, ezért valószínű, ezért az együttműködés akár gyümölcsöző is lehet.

A húszéves énekesnő valóban hasonlít Britney Spears-re annyiban, hogy mindössze 18 évesen, hihetetlen rövid idő alatt tört be a zenei palettára, és hódította meg a toplistákat.

A kezdetben szendébb, visszafogottabb külsővel feltűnt Rihanna, akárcsak Britney, egy idő után alaposan stílust váltott. A kislányos sztár egyszercsak kihívó lakkcuccokban lépett színre, és nem sokkal később már vadító dominaként vonaglott a színpadon...

A vetkőzéssel sem várt sokáig. Bár pár hónappal előtte kifejtette, hogy szívesen megmutatná bájait, ám az édesanyja miatt egyelőre nem teszi - télen már félmeztelenül feszített egy magazin címlapján...Mint tudjuk, a magamutogatással Britney-nek sincsenek gondjai. Sőt.

Csupán abban reménykedhetünk, hogy a karrier terén egyre sikeresebb, többszörös díjnyertes énekesnő nem ugyanott köt ki a végén, ahol Miss Spears mindössze 26 évesen.

Az egykori pophercegnőt alaposan megtépázta az élet, mióta férjével tönkrement a kapcsolata. Britney azóta egyre mélyebbre süllyed - két kis gyermekével olyannyira nem törődött, hogy a bíróság elvette őket tőle és az apának ítélte.

A sztárnak állandó lelki problémái vannak, melyek olykor hisztérikus kitörésekbe torkollnak. Az énekesnő próbálkozik ugyan visszatérni a rivaldafénybe, de a pszichiátriát mostanság sűrűbben látogatja... A bíróság nemrég korlátozottan cselekvőképesnek nyilvánította, és jelenleg az édesapja Britney gyámja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.