Mégis levetkőzött a fiatal sztár!

Mit szól ehhez a mama? Pucéran pózolt Rihanna! - Izgató képek!

Mintha nemrég még azt nyilatkozta volna, hogy fiatal kora és a mamája visszatartja a meztelenkedéstől...- Mégis ledobta gönceit a gyönyörű Rihanna, sokak nagy örömére.

Levetkőzött Rihanna! - Buja képek az énekesnőről képgaléria

2008.01.24 10:20ma.hu

Íme, a várva-várt képek...Az egzotikus, tizenkilenc éves énekesnő végre rászánta magát, és levetkőzött egyik férfimagazinnak! A német FHM kapta a megtiszteltetést, hogy az első pucér képeket megjelentethesse Rihannáról.

Igaz, hogy most sem fedett fel magából mindent a sikeres énekesnő - nyilván, még mindig, a mama...- hiszen az ízléses fotókon vízsugár, a sikerdalából jól ismert esernyő és a sztár keze rejti jótékonyan az izgalmas részeket, ám azért ha jól megnézzük, a hölgy nem sokat bízott a fantáziára...

Rihanna korábban sem éppen visszafogott fellépéseiről volt híres, mivel azonban még valóban alig lépett túl a nagykorúság határán, mindent azért nem engedett meg magának. Persze, kisebb-nagyobb kilengések azért voltak...Nem egyszer már-már botrányosan kihívó szerelésben állt a színpadra, arról a "bakijáról" pedig sajnos fotósorozat készült, amikor egy bulin - reméljük, csak poénból...- egy másik lány melleit fogdosta...

Hogy mit tartogat számunkra még a gyönyörű énekesnő, legyen a jövő titka, az mindenesetre várható, hogy nem ezek lesznek az utolsó izgalmas fotók a párductestű ifjú szépségről...Reméljük, legközelebb az esernyőt is elhagyja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.