Anyja elvált marihuanás apjától

Rihanna gyűlöli drogos családi múltját - fotók!

Rihanna marihuana füstös gyerekkora ellenére sem gyújt rá a zöld élvezetre. Mindenki múltjában vannak sötét titkok, amiket nem feltétlenül szeretne megosztani a nagyvilággal, még akkor sem, ha nem neki, hanem valamelyik rokonának van vaj a füle mögött.

Levetkőzött Rihanna! - Buja képek az énekesnőről képgaléria

2008.02.20 10:10netbulvar.hu

Egy hétvégi nyilatkozatból fény derült arra, hogy Rihanna miért is harcol olyan keményen a drogok ellen. A papája ugyanis rendszeresen marihuannát szívott, amire ráment az otthoni békesség. Erről maga Ronald vallott, és azt is elmesélte, amikor a kilenc éves lánya rajtakapta, amint egy rózsaszín felhőn egy másik dimenzió felé repül. A kis RiRi sírva futott mamájához, aki azzal a lendülettel kihajította füstölgő férjét a házból, és beadta a válókeresetet. 

Mr. Fenty ekkor határozta el, hogy lerakja a jointot, mielőtt még keményebb anyagokra vált, mert azokba belehalhat. Inkább azt az utat választotta, hogy vasárnapi apukaként látja szeme fényét szupersztárrá cseperedni. Így utólag elmondható, hogy nem volt rossz döntés, egyrészt életben van a mai napig sőt, a pophercegnőjére is teljes mértékben büszke lehet. 

Bár Rihanna a drogokat teljes mértékben elutasítja a családi múlt miatt, azért a jó kislány bedurvult az utóbbi fél évben. A már-már zavarba ejtő klipjeit még fel lehet fogni marketinghúzásnak, de szószátyár barátai szerint, tetemes mennyiségű alkoholt képes elpusztítani. Sőt, a férfitársaságot sem veti meg. Régen arról pletykáltak, hogy menedzsere nemcsak karrierjén tartja rajta a kezét. Majd Josh Hartnett-tel járt hónapokig, néhány hete pedig Chris Brown-nal bújogat össze a hűvös estéken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.