Kivel enyelgett az énekesnő?

Úszómedencében bukott le Rihanna - Árulkodó fotók!

Fellélegezhetnek Josh Hartnett imádói - Rihanna férfirajongói azonban nem, hiszen ha nem is a sármos színész az énekesnő barátja, egy másik jóképű pasi viszont az. Rihanna a strandon bukott le turbékolás közben...

Rihanna lebukott a pasijával - képek! képgaléria

2008.02.28 10:00ma.hu

Egy ideje szárnyra kaptak a hírek, hogy Rihanna mégsem a Pearl Harbor helyes kölyökképű sztrája, Josh Hartnett karjaiban keresi mostanság a boldogságot - Az egzotikus bahamai énekesnő ugyanis pályatársával, Chris Brown-nal jár. Ez most be is bizonyosodott!

A meglehetősen fiatal párocska a minap Jamaicán, egy menő szálloda úszómedencéjében pancsolt, amikor a leleményes paparazzo horgára akadtak. A húszéves Rihanna és a mindössze 18 esztendős R&B énekes, Chris szemmel láthatóan nagyon élvezték egymás társaságát, és a szálloda többi pihenni vágyó vendége nem zavarta őket abban, hogy csókokkal halmozzák el egymást. Így aztán bőven akadt szemtanú, aki beszámoljon a nem mindennapi élményről....

A táncosként, énekesként és már színészként is debütált Chris Brown keresve sem talált volna megfelelőbb partnert magának a dögös és sikeres Rihannánál!

A fiatal sztár 2005-ben futott be Run It! című slágerével, és tavaly jelent meg második stúdió albuma, az Exclusive. Kedvese pedig folyamatosan döngeti a sikerlistákat számaival, az Umbrellával Rihanna MTV Music Awards díjas lett, újabb dala, a Don't stop the music pedig jelenleg is a toplisták élén áll.

Chris és Rihanna már dolgoztak korábban együtt, talán ennek köszönhető az ismeretség. Tudhat valamit a fiatal énekes, ha kiütötte Josh Hartnettet a nyeregből, akiről a bájos énekesnő három hónapja még azt nyilatkozta: fülig bele van esve...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.