Rihanna asszisztensnőjével együtt fürdik!

Rihanna: Melissával tusoltam! - szexi képek az énekesnőről!

Rihanna megmutatta az új tetoválását, ami nem más mint egy római szám a bal vállán, ami - elmondása szerint - nagyon fontos az életében. A jó szándékú újságírók azonnal megfejtették a szám titkos jelentését.

Képekben: Rihanna a bombázó! képgaléria

2008.06.23 11:30rtlbulvar.hu
Csak munkakapcsolat van köztük?

Figyelem, ez a mai bulvár média új emberfeletti képessége; római számból magánéleti jóslás. Szóval a szám szerint az énekesnőt gyengéd szálak fűzik asszisztenséhez, Melissa Forde-hoz. 

Na de, hogyan is jutottak erre a következtetésre? Rihanna vállán egy dátum látható: 1986. április 11. Még ez nem is lenne oly feltűnő. Már ha ez az ő születésének napja lenne. Ám ezen a napon Melissa látta meg a napvilágot... 

A sokkoló tények még csak ezután jönnek: Rihanna már azt is beismerte, hogy bizony kedvenc időtöltése közé tartozik, amikor együtt zuhanyozhat a lánnyal. Az esernyős énekesnő így nyilatkozott egy férfi magazinnak:
 
- Már vagy két és fél órája áztattam magam a tus alatt, amikor a legjobb barátnőm, Melissa bejött hozzám, és segített a fürdésben, nagyon rendes volt tőle. 

Egyedül biztos nem ment volna a mosdás, hiszen még vigyáznom kell a hegekre. Igencsak meglepő a sokkoló kijelentés és a tetoválás. Főként, hogy egy évvel ezelőtt még komoly próbát kellett kiállnia annak a férfinak, aki randizni akart Rihannával. Ugyanakkor arra sem kaptunk választ, hogy Chris Brown hol volt éppen akkor, amikor ez a két fiatal szépség egymás hátát mosta a zuhanyfülkében?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.