Rihanna előtt nincs tabu!

Merész! Szado-mazo rendőrt játszik Rihanna - domina fotók az énekesnőről

Igazi csemegét kínált rajongóinak a barbadosi énekesnő, Rihanna. A gyönyörű sztár egy kanadai díjátadón nem akármilyen szerelésben fogadta a közönséget.

Képek: Dominának öltözött a színpadon képgaléria

2008.06.17 15:27ma.hu

A szűk bőrnadrág és a fekete rendőrsapka akár még egy szado-mazo üzlet kirakatában is jól mutatna, de  Rihannán egészen biztosan jobban mutat - írja a Blikk. 

Az énekesnőnek nincs nehezére pózolni a legextrémebb ruhákban, mivel az elmúlt években látványosan megváltozott: a szende kislányból igazi nővé érett, nagyon lefogyott és szexi kisugárzása megtöbbszöröződött Nem csak a rajongók figyeltek fel erre, hanem a modellügynökségek is. Állítólag hamarosan a Victoria’s Secret fehérneműcég bemutatóin tündököl a párductestű énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.