Nemcsak énekel, de gyönyörű is!

Szexi képek! Rihanna modelkedésre adja a fejét!

Rihanna az elmúlt években látványosan megváltozott: a szende kislányból igazi nővé érett, nagyon lefogyott és szexi kisugárzása megtöbbszöröződött

Rihanna szexis fotói! képgaléria

2008.05.20 15:15rtlbulvar.hu

Nem csak a rajongók figyeltek fel erre, hanem a modellügynökségek is. Állítólag hamarosan a Victoria’s Secret fehérneműcég bemutatóin tündököl a párductestű énekesnő. 

Egy bennfentes már meg is erősítette a hírt, miszerint nem Rihanna kereste fel az ügynökséget, hanem ők léptek kapcsolatba velük. Nemrég az énekesnő is azt nyilatkozta, hogy szeretné, ha kicsit más területen is megcsillogtatná a képességeit. 

Akkor Hollywoodra célzott, hiszen a sztárnak nem titkolt szándéka, ha Madonnához vagy Jennifer Lopezhez hasonlóan a filmes berkekben is elismerjék a tehetségét. Az énekesnő ráadásul ismeri Chris Brown-t is, aki sokat segíthet neki karrierje előremozdításában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.