Ezúttal nem a sztár popsiján a hangsúly...

Vadító fotók - Rihanna a Gucci arcaként mutogatja magát

A szóvivő szerint a sztár a lehető legtökéletesebb modell jótékonysági kampányukhoz.

Rihanna dögös dominaként és bájos estélyiben is nyerő! képgaléria

2008.07.15 10:43rtlbulvar.hu

A nagy múltú Gucci divatcéget eddig nem éppen a jótékony oldaláról ismerhették meg a vásárlók.

Azonban ami késik, nem múlik – a vállalat úgy döntött, hogy legújabb kampányát az UNICEF-fel karöltve készíti el, és a kollekció bevételeinek 25 százalékát az alapítványnak ajánlják fel.

Szinte rá sem ismerni így Rihannára!

A Tattoo Heart (Tetkó Szív) fantázianevű projekt arca pedig nem más lesz, mint Rihanna, a szexi énekesnő.

- Amikor beszéltünk erről a kampányról, akkor nem csak a kreatív feladatok miatt bólintontottunk rá. Sokkal inkább azért, hogy végre bizonyíthassuk elkötelezettségünket a jó cél mellett - nyilatkozta Frida Gianninni, a Gucci kreatív igazgatója.

Frida az is elárulta, miért éppen Rihannára esett a választásuk.

- Úgy éreztük, hogy csakis Rihanna, a csodálatos hölgy és remek énekesnő lehet a projekt arca.

A sztárnak természtesen dagadt a melle a büszkeségtől a felkérés hallatán. Egyébként sem áll távol tőle a divat világa, pár hónapja még saját kollekcióról álmodozott.

- Imádom a divatot. Rendkívül kreatív ember vagyok, és szeretném kamatoztatni a képességeimet ezen a téren is - mondta szerénytelenül az énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.