Belefáradt a sztár a villogásba!

Szexi képek: Felöltözve pózol - Rihannának elege van?

Úgy tűnik, Rihanna kissé visszavett a tempóból - A szexis fiatal énekesnő az utóbbi időben azon igyekezett, hogy megjelenése minél kihívóbb legyen, az utcán és a színpadon egyaránt. Legutóbb még a ruháit is ledobta. Most mi történthetett?

Szexis képek: Rihanna elegánsra vette a figurát képgaléria

2008.05.07 14:13ma.hu

A pimaszul fiatal énekesnő, aki nemrég már a CKM férfimagazinban is pózolt félmeztelenül, igencsak visszavett a túl kihívó megjelenésből.

Az Elle magazinban megjelent legutóbbi fotósorozata legalábbis arról árulkodik, hogy a húszéves díva mostanság a visszafogottabb, elegánsabb megjelenést részesíti előnyben.

A képek persze így is nagyon jól sikerültek. Az egzotikus Rihanna nemcsak hangjával kápráztatja el közönségét, de szemrevaló külsejével is. Most mégsem volt hajlandó szexis báját megcsillogtatni, netán kivillantani valamelyik intim testrészét...

Fotó: Elle

A fordulatnak a hírek szerint lehet oka. Rihanna kissé maga alatt van - A fiatalon világsztárrá lett énekesnő ismerősei szerint kezd belefáradni a sztársággal járó kellemetlenségekbe.

Beleunt már, hogy akkor is felhőtlen mosollyal az arcán kell járkálnia, ha éppen valami nem stimmel az életében. Szomorú, magányos vagy egyéb problémák gyötrik.

Rihanna azt vallja, természetesen szereti a munkáját, imád a színpadon állni, de olykor nagyon szívesen elvonulna egy kicsit a sarokba, hogy egyedül legyen, és csend vegye körül. Szerencsére, a jól sikerült fotósorozaton nem látszik, hogy a csinos sztár rosszkedvű lenne. Sőt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.