Kissé áttetsző ez a felső...

Izgi fotók: Kilátszott Rihanna mellbimbója - és benne a piercing!

Hoppá - Újabb merész villantás Rihannától! Az ifjú énekesnő, bár ígérete szerint nem vetkőzik, néha egy-egy izgalmas részlettől nem fosztja meg közönségét...

Hoppá - Rihanna kivillantotta mellbimbóját! képgaléria

2008.08.01 10:50ma.hu

Rihanna betartja a szavát: bár felette is múlnak az évek, a 18 évesen karriert csinált énekesnő nem hajlandó megválni minden ruhájától egy fotósorozat kedvéért.

Talán, majd egyszer - mondogatja, de hozzáteszi, édesanyja nem szívesen látná őt egy pikáns képsorozaton, és úgy tűnik, Rihanna ezt tiszteletben is tartja.

Annál merészebben öltözik viszont! Lehengerlő színpadi show-jával minden alkalommal bebizonyítja, hogy cseppet sem állna már jól neki a kezdeti szerény kislány-imidzs.

Rihanna gyakran fekete bőrszerelésben, dominaként vonaglik a színpadon, nem kis sikert aratva ezzel rajongói körében!

Dekoltázsának is a csodájára járnak, főleg, ha még többet is látni enged az a póló...

Nos, Rihanna ezen is túlvan: a minap sejtelemesen átlátszó fekete felsőben jelent meg egy New York-i partin.

Nemcsak mellbimbóját fürkészhették a kíváncsi szemek, de a benne található piercing-et is! Mostmár legalább tudjuk: van neki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.