Táskába csomagolt segítség gyerekeknek a sztártól!

Képek- Rihannát kérte fel a Gucci!

Rihannát kérte fel a Gucci, hogy legyen "Tattoo Heart" néven futó táskáik reklámarca. A kollekció utáni bevétel negyedét a neves divatház az UNICEF-nek ajánlotta.

A gyönyörű énekesnő a Gucci kampányában! képgaléria

2008.11.05 15:00ma.hu
Fotó: Justjared.com

A Gucci kreatív igazgatója, Frida Giannini elmondta, hogy ezzel a gesztussal szeretnék kifejezni elkötelezettségüket az 1946-ban alapított gyermeksegítő szervet felé. 

Az igazgató asszony azzal indokolta Rihanna felkérését a kampányra, hogy véleménye szerint „egy énekes és egy gyönyörű nő” a legtökéletesebb a szóban forgó kampányhoz. 

Rihanna pedig egyesíti a kettőt. 

A kampányhoz a plakátokon kívül filmanyagot is készített a Gucci, melyet november 19-én mutatnak be

Rihanna nagyon örül a felkérésnek és megtiszteltetésnek tartja, hogy részt vehet a kampányban. Az énekesnő Guccival való együttműködése nyáron indult, amikor is a Gucci egy másik jótékonysági akciójának arca volt Rihanna. 

A divatház az Unicefet támogatta akkor is egy limitált szériás ruhákból álló kollekcióval. A befolyt összeget a szervezetnek ajánlotta fel.

Ezeket a ruhákat a Grammy-díjas énekesnő népszerűsítette, aki saját bevallása szerint maga is szeret jótékonykodni.

Most újra megmutathatja! A barbadosi énekesnőben egyre több divatház lát nagy reklámértéket. 

Rihannát régebben már a Piaget luxusóra gyár is megkereste, hogy csuklójára akaszthasson egy termékét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.