Justin elmélyülten bámulta a sztár fenekét!

Timberlake szemei Rihanna hátsójára tapadtak!

A sötét napszemüveg mögül szinte bárhová nézhet Justin Timberlake, ám van egy igencsak vonzó célpont az orra előtt, mely Rihanna formás feneke volt!

Rihanna és Justin! Erotikus pillanatok és szenvedély a forgatás alatt! képgaléria

2008.11.17 19:31ma.hu

A két zenész a napokban közös klipet forgatott, mely a barbadoszi énekesnő „Good Girl Gone Bad” albumának nyolcadik single-jét, a „Rehab”-ot kíséri majd képi aláfestéssel. 

Szó, ami szó Rihanna csupán necc harisnyába burkolt lábait és fenekét szinte képtelenség volt figyelmen kívül hagyni, még akkor is, ha az ember éppen Jessica Biellel jár.

Rihanna legújabb kislemezének, a Rehabnak a videoklipje egy izgalmas videó lesz, melyben Justin Timberlake az énekesnő partnere! A forgatás október 21-én volt, így már biztosan nem kell sokat várni az új klipre. 

Ezt a dalt Justin Timberlake és Timbaland írta, sőt még vokáloztak is benne. A Los Angeles melletti forgatási helyszínen Justin nemcsak a dal szerzőjeként volt jelen, hanem a klip egyik szereplőjeként is. 

A klipet egyébként az az Anthony Mandler rendezte, akinek a nevéhez már kilenc másik Rihanna klip is fűződik. Úgy tűnik, hogy ez egy gyümölcsöző kapcsolat mindkettőjük számára...

Fotó: MatrixPhotos

Érdekességképpen elárulhatjuk, hogy a klip egyik jelenetében Timberlake motorral érkezik Rihanna lakókocsijához, majd rózsaszínű vízzel zuhanyozik. 

Hamar kiderül az is, hogy a klipben Justin meg szeretné hódítani Rihannát, és ennek érdekében gitáros szerenádot ad a lánynak. 

A gitár máshol is szerephez fog jutni: egy másik jelenetben Justin egy hatalmas rakétán fekve fog rajta játszani.

Az utóbbi időkben elterjedt a hír miszerint Justin megelégelte, hogy állandóan szexis külsejével és formás fenekével van elfoglalva a bulvársajtó…vajon ahhoz mit szól, hogy most arról írnak, hogy ő bámulta meg más fenekét? 

Sosem lépek ki azzal a gondolattal a házamból, vajon trendin nézek –e ki? Nem szoktam azon gondolkodni, hogy tetszik –e az embereknek az, ahogy fel vagyok öltözve” – nyilatkozta Justin. 

A szexi fenekéről elhíresült Justin kijelentette, hogy nem akarja örökké magán viselni a Mr. Szexi Popsi nevet, inkább zenéjére figyeljenek oda az emberek, és ne a fenekére és a ruháira!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.