Orlando Bloom és Justin Timberlake is vonzó!

A legtöbb nő Brad Pittet csókolná meg!

A hölgyek többsége Brad Pittet csókolná meg karácsonykor a fagyöngy alatt, derül ki egy brit felmérésből. A sokgyerekes apukát Orlando Bloom és Justin Timberlake követi a csókos népszerűségi listán.

Brad és Angelina gyönyörű párt alkotnak! képgaléria

2008.12.12 19:30mellesleg
Jessica Albát is megcsókolnák!

Sajnos már mind a három szívtipró foglalt. Álmodozni azért lehet! A szavazók meg is tették. Mint kiderült, a karácsonyt a legtöbb nő a Télapó és a Szőke herceg társaságában töltené. 

Őket követi az Amerikai Egyesült Államok elnöke, a Királynő és a Pápa. Ne higgyük, hogy csak a brit nők! A szavazás a világhálón volt elérhető, és mint kiderült, a női ízlés globális, mindegy, hogy Hong Kong-i, ausztrál vagy éppen brazil hölgyekről beszélünk-e.
 
Ha már annyi szó esett a szebbik nem favoritjairól, a férfiak ízlésvilágát is vessük górcső alá. Náluk Nicole Kidman, Jessica Alba, Angelina Jolie, Gisele Bundchen, Beyonce és Paris Hilton viszik a prímet az "úgy megcsókolnám" kategóriában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.