A színész végre színt vallott!

Képek - Ajjaj! Brad Pitt beismerő vallomást tett...

Vége a találgatásoknak, amelyek elsősorban ugyan Brad Pitt egykori nejét, Jennifer Aniston-t érintették, de sokan voltak kíváncsiak rá: mi is történt a Mr. és Mrs. Smith forgatásán...?

Bájos képek Jolie-Pitt-ékről! képgaléria

2008.12.11 16:00ma.hu
Már csak emlék: Jennifer és Brad

A sármos színész a Rolling Stone magazin legújabb számában bevallotta, hogy valóban beleszeretett Angelina Jolie-ba már a közös filmjük forgatásán - úgy, hogy még házasságban élt Jennifer Anistonnal.

Mindössze két hónappal azután árulta el, hogy a párja, Jolie elkotyogta, nem igaz, hogy csak Jen és Brad válása után kezdett forrni köztük a levegő...

Kijelentéséből egyébként kisebb botrány kerekedett! Jolie ugyanis hiába akart valamiféleképp bocsánatot kérni előzőleg Jennifer Aniston-tól.

A szőke színésznő, aki így is megcsalatva érezte magát, a Vogue-nak nyilatkozva kifejtette, hogy eszébe sincs megbocsátani Angelinának, amiért elszerette a férjét, sőt. Szemét, aljas dolognak tartja a tettét.

Angelina és Brad - menthetetlenül egymásba zúgtak

Arról nem is szólva, hogy - szerinte - Angelina kérkedett azzal, hogy már a Mr. és Mrs. Smith forgatásán repesve várta a közös munka elkezdését...

Az igen neves lapban megjelent interjú láttán Brad Pitt és Jolie is teljesen kiborult, és egykori férje kiabálva hívta fel Anistont.

A balhé azóta elült, utózöngéi azonban, mint látszik, most is vannak...

Pitt tehát megerősítette szerelme kijelentését - hogy mi lesz Aniston reakciója, az egyelőre kérdéses! Lehet, hogy újabb összecsapás van készülőben?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.