Exférje ideges, amiért beválaszolt Jolie-nak!

Képek a szexi Jen-ről - Brad Pitt-et kikészítette Aniston!

Tovább gyűrűzik a dráma - Alaposan felmérgesítette Brad Pitt-et a volt felesége, Jennifer Aniston, amikor őszintén beszélt a Vogue magazinnak arról, hogy aljasnak tartja Angelina Jolie-t!

A csinos Jennifer Aniston szexi fotói a Vogue-ban! képgaléria

2008.11.14 10:25ma.hu

Brad Pitt és jelenlegi kedvese, gyermekei anyja, Angelina Jolie teljesen kikészültek, amikor meglátták Jennifer Aniston kendőzetlen nyilatkozatát a Vogue-ban - írja a Chicago Sun Times.

Jennifer a Vogue-ban tálalt ki

A Jó barátok sztárja ugyanis igen őszintén reagálta le, hogy előzőleg Jolie bocsánatot kért tőle, amiért elszerette a férjét: Jennifer Aniston nem titkolta, hogy nem hajlandó feloldozni Angelinát.

Sőt, kijelentette, szerinte teljességel aljas húzás volt a részéről, hogy még közös filmjük, a Mr. és Mrs. Smith forgatásán elcsavarta Pitt fejét, minden nap alig várta, hogy együtt dolgozhassanak.

Ráadásul később azt hazudta: csak az Aniston-tól való válás után kezdtek randizni Brad-del.

A Chicago Sun Times szerint a felbőszült Brad telefont ragadott, és dühösen tárcsázta Aniston számát, majd számonkérte rajta az interjút...

Brad-nek leginkább az fájt, hogy ismét feltépték a régi sebeket.

Angelinát és Brad-et letaglózta Aniston nyilatkozata

Aniston egy ismerőse elárulta: őszinte vallomása azt jelzi, hogy többé nem fél Angelinától!

Most Pitt hangoztatja a sajtóban, hogy Jennifer "nem volt fair", mint ahogy korábban exneje illette ilyen jelzőkkel Jolie-t.

Jennifer azonban nem jön zavarba - Úgy érzi, hogy ő Pitt iránt igazán mindig csak a csodálatát hangoztatta, s máig jó viszonyt ápol az exférjével.

Nos, nem tudni, hogy ez ezek után is így marad-e, vagy Aniston mostantól tényleg csak Brad mamájával találkozgathat sűrűn, akivel mai napig jó barátnők...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.