Brad Pitt exfelesége isteníti új társát!

Jennifer Aniston el van ájulva Owen Wilsontól!

A színésznő magánélete sajnos még mindig nem tűnik kiegyensúlyozottnak, ám jelenleg abban leli meg boldogságát, hogy új partnere Owen Wilson, akit a hírek szerint Jennifer imád!

Jen és Owen helyesek együtt! Harmónia van a két sztár között! képgaléria

2008.11.04 19:30ma.hu
Jennifer és Owen jól kijönnek egymással!

Jennifer Aniston teljesen odáig van Owen Wilsonért, azaz állítólag csupán kollégája színészi alakításáért. A Marley and Me című filmben együtt játszik a két sztár, akik közel kerültek egymáshoz.
 
Jennifer szerint Owen olyan klassz, hogy csak egy jelző méltó rá:
 
"Isteni ebben a filmben!" - lelkendezett a színésznő, majd hozzátette: "még sosem láttam őt így megformálni egy szerepet. Itt férfi volt, férj volt, apa volt." 

A színésznőt partnere teljesen magával ragadta: "Nem temperamentumos, nem beképzelt, hanem együttműködő, vicces és édes" - mondta a színésznő. Természetesen az újságírók arról is megkérdezték Jennifert, hogy mit gondol Owen elmúlt egy évéről. 

A színész és Kate Hudson szakítottak, ennek következtében a férfi teljesen összeomlott, és öngyilkosságot kísérelt meg.

"Úgy érzem, nagyon bátor dolog, ha valaki egy olyan évet maga mögött tud hagyni, amilyet neki sikerült!" 

Jennifer számára is ismerős a csalódottság és a magány, amit Owennek kellett átélnie, amikor Kate Hudsonnal vége lett a kapcsolatuknak. Most lelkileg egymásra talált a két sztár, reméljük barátságuk sokáig fog tartani!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.