A színésznő párja alig várja az apaságot?

Képek - Azt suttogják: Jennifer Aniston ikrekkel terhes!

Még a két hete feldobott furcsa hírnél is megdöbbentőbb információval állt elő a Star magazin - A lap címoldalán hozza, hogy Jennifer Aniston ikreket vár!

Vajon tényleg terhes Jennifer Aniston? képgaléria

2008.11.06 10:25ma.hu

Ehhez mit szólsz, Angelina? - teszi fel a kérdést a Star magazin Jennifer Aniston korábbi férje, Brad Pitt jelenlegi kedvesére utalva,  s közli, hogy a hosszú ideje az igazit kereső Aniston két kisbabát hord a szíve alatt.

Néhány hete már felröppent a meghökkentő hír, miszerint a csinos, ám lassan negyvenedik életévébe lépő színésznő újra legutóbbi kedvesével, John Mayer-rel találkozgat, akivel augusztusban szakított.

Hogy miért, az először rejtély volt, ám az ausztrál New Weekly című lap kiderítette, hogy az ok: Jennifer gyermeket vár a sztártól!

Aniston a Star magazin címlapján

A külföldi bulvárlapok igyekeztek minél több bizonyítékot begyűjteni arra vonatkozóan, igaz lehet-e a hír.

Több alkalommal is lefotózták Aniston-t, oldalról is, s megállapították, hogy valami valóban dudorodik a pólója alatt...

A Star magazin a babavárás hírét azzal is megerősítette, hogy a színésznő egy ideje egyáltalán nem iszik, míg korábban minden partin poharat ragadott.

Megírták, hogy Jennifer Aniston orvosi segítséget is igénybe vett, hogy teherbe essen - sőt, hogy növelje az ikrek születésének esélyét -, John Mayer pedig izgatottan várja, hogy apa lehessen.

A szép színésznő tisztában van vele, hogy lassan negyvenévesen kevés ideje maradt a gyermekvállalásra - talán ezért is szeretne két gyermeket egyszerre?

Jennifer ismerősei a Star-nak elmondták: természetesen a színésznő egy egészséges babának is nagyon örülne, de ha ikrei születnének, azzal valóban beteljesülne az álma.

Állítólag John Mayer-rel közösen jógáznak, Aniston gyökeresen megváltoztatta az étrendjét is: mindent elkövet, hogy mielőtt babát ringathassanak régi/új párjával...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.