Jen a sajtón keresztül vágott vissza!

Képek - Aniston: Amit Angelina művelt, nagyon nem volt fair!

A napokban összeszedte minden bátorságát Angelina Jolie, és bocsánatot kért Jennifer Anistontól, amiért annak idején elszerette tőle Brad Pittet - Csakhogy a színésznő nem oldozta fel, sőt, a Vogue-ban keményen megmondta a véleményét.

Aniston csinos és magabiztos, de nem megbocsátó típus! képgaléria

2008.11.12 10:20ma.hu
Jen volt párja, Brad Pitt Angelinával

Jennifer Aniston a sajtón keresztül vágott vissza riválisának, Angelina Jolie-nak.

A szép színésznő, aki a Vogue decemberi címlaplánya lesz, a lapnak nyilatkozott felújított kapcsolatáról John Mayer-rel és természetesen az aktuális témáról is: hogyan reagált egykori férje jelenlegi kedvesének bocsánatkérésére...

Jennifer-t egyáltalán nem hatotta meg Jolie igyekezete. Nem oldozta fel a színésznőt, sőt, a magazinban kerek-perec kijelentette: amit Angelina művelt, az nagyon nem volt fair dolog!

"Akkoriban minden arról szólt, hogy a románc kialakulásáról Brad és Angelina közt én semmit sem sejtettem. Úgy érzem, egyáltalán nem volt fair, hogy a részletek napvilágra kerültek! Főleg, hogy Angelina még azt is elmondta, mennyire várta minden nap a forgatást az én férjemmel! Ez nagyon visszataszító."

Aniuston hozzátette, hogy soha életében nem érezte annyira rosszul magát, mint a válása idején....

Arra a kérdésre, gyakran beszél-e Brad Pitt-tel, azt felelte: ez kimerül néhány, rövid és kedves "hogy vagy-hogy vagy"-ban, és persze gratulált legutóbb neki az újszülött babákhoz.

Arról, hogy kedvese, John Mayer korábban őszintén beszélt a vele való szakításról, Aniston szűkszavúan azt mondta: nem hinné, hogy ez még egyszer elő fog fordulni.

Úgy tűnik egyébként, Angelina Jolie-nak nemcsak Jen nem tud megbocsátani, hanem Brad Pitt édesanyja sem.

A hírek szerint ugyanis a mama nem tud megbékülni azzal, hogy fia Jolie-t szereti, ő maga ugyanis imádta korábbi menyét, Aniston-t. Jenniferrel a mai napig gyakran kávézgat együtt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.