Piros bikini és egy formás popsi...

Képek: Juj! Kissé beterpesztett Jennifer Aniston!

Úgy tűnik, Jennifer Aniston nem unja meg a strandolást - Bikinis képeivel rajongói lassan kitapétázhatnák a szobájukat, ám olykor a színésznő fotói pikáns újdonságokat is tartogatnak...

Hoppá - Jennifer Aniston merész pózban a strandon! képgaléria

2008.10.01 16:00ma.hu

A csinos Jen-nek sikerül néha olyat mutatnia, aminek láttán a pasiknak beindul a fantáziája!

Bár Aniston még sosem napozott melltartó nélkül - igyekszik elkerülni, hogy kínos félmeztelen fotóival legyenek tele a lapok...-, ha azt gondolja, nem látják, merész pózokat vesz fel.

Mint például ezeken a friss, strandon készült lesifotókon, melyeken a felemás színű bikiniben lazító Jennifer formás fenekét és kebleit is alaposan megszemélhetjük!

A színésznő hívogató idomait ugyan ezúttal egy férfi sem mondhatja magáénak, hiszen mióta Jen szakított legutóbbi kedvesével, John Mayer-rel, újra szabad a sztár szíve.

Mitagadás, ha egy zsúfolt strandon mutatná meg ilyen módon formás testét, hamar akadna néhány udvarlója!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.